Netværk:.NET

Netværket .NET behandler alle aspekter af .NET-baseret softwareudvikling. Fra Visual Studio som udviklingsværktøj, nye teknologier og relevante serverprodukter til best practices for .NET-udvikling og .NET-baserede arkitekturer af systemer.

Netværkets overordnede fokus 

 • Udviklingsværktøjer
 • Nye teknologier
 • Serverprodukter med relevans for .NET-udvikling
 • Softwareudviklingsmetoder og best pratices
 • Softwarearkitektur

Udbytte af netværket .NET 

Netværket .NET er et stærkt fagligt forum, der giver deltagerne mulighed for at få ny viden og sparring samt erfaringsudveksle med ligesindede. 

Netværket er med til at bidrage til udviklingen af dine faglige kompetencer, sikre nye indsigter og giver dig sparring på dine faglige udfordringer i et fortroligt forum. 

Netværksemnerne er en blanding af nye teknologier og værktøjer samt konkrete problemstillinger og cases. Netværket dækker endvidere alle typer af .NET-udvikling uanset, om det måtte være web-, windows- eller mobiludvikling.

Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværksgruppen ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne.  

Faglig funderet facilitator

Netværket .NET facilitateres af Henrik Lykke Nielsen, ejer af Captator. Henrik Lykke Nielsen har erfaring fra en lang række forskellige typer software udviklingsprojekter, hvor han har arbejdet som udvikler, softwarearkitekt, projektleder, mentor så vel som rådgivende konsulent.

Det meste af hans karriere har kredset omkring Microsofts udviklingsplatform, og siden år 2000 har han specialiseret mig i Microsofts .NET platform, hvor han blandt andet har arbejdet med undervisning, softwarearkitektur, web services, komponentbaserede frameworks, genbrug og best practice for softwareudvikling.

Læs mere om Henrik Lykke Nielsen her

Medbestemmelse og engagement

Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem Henrik Lykke Nielsen og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag.  
 
Temaer, netværket har beskæftiget sig med:
Continous Integration/Deployment i et Azuremiljø samt om hvordan test af web applikationer kan automatiseres - Docker, tidsregistrering og dokument/differencerapporter - React & Redux.
 

Se de tidligere programmer her.

Til møderne inviteres eksterne oplægsholdere, men netværksmedlemmerne selv præsenterer også gerne en case, værktøj eller problemstilling. Det er derfor vigtigt, at du som medlem byder ind til møderne og deler ud af dine erfaringer og meninger. 

Netværket .NET henvender sig til 

Alle, som beskæftiger sig med .NET som for eksempel softwareudviklere, testere, softwarearkitekter og projektledere.

Deltag i et netværksmøde - gratis

Er du nysgerrig på netværket men usikker på, om det er det rette forum for dig? Du har mulighed for at deltage i et gratis netværksmøde i løbet af 2018, hvor du kan opleve, hvordan møderne forløber og hilse på facilitator og netværksmedlemmerne. 

Netværksmøderne ligger 

Tilmeld dig et møde via overstående links eller skriv til Netværkskoordinator Camilla Wyrna Hansen på cwh@dit.dk.Mere om .NET

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk info

Afholdelsessted: DANSK IT, Bredgade 25A, 1260 København K
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Medlemspris*: 7.650
* Prisen er ex moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder: 
Assure Wealth, BRFkredit, Captator ApS, Dansk Lægemiddel Information A/S, Lægemiddelsestyrelsen, NNIT A/S, PA Consulting Group, RM Group, Unik System Design A/S

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Enterprise Arkitekt, Practitioner - KBH

  Kursus - Mandag - d. 5/3/2018

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Enterprise Arkitekt, Practitioner - KBH

  Få kompetencer og viden inden for de discipliner, og de forskellige typer af arbejde, der udføres som Enterprise arkitekt. På dette 4 dages kursus får du kendskab til, hvordan du udvikler en enterprise arkitektur, forestår forankring af denne i virksomhedens ledelse og sørger for, at denne bliver fulgt i praksis.

  Agil transformation – hvordan griber man det an?

  På-vej-hjem møde - Tirsdag - d. 6/3/2018

  Agil transformation – hvordan griber man det an?

  Mange virksomheder prøver i øjeblikket at blive ’agile’. Skal virksomheden opnå fuld effekt og samtidig følge de anerkendte metoder kræver agilitet en betydelig omstilling af kulturen, organisationen, porteføljestyringen og den måde som selve udviklingen foregår på. 

  Åbent netværksmøde i .NET - 07.03.2018

  På-vej-hjem møde - Onsdag - d. 7/3/2018

  Åbent netværksmøde i .NET - 07.03.2018

  Åbent netværksmøde: Deltag gratis i årets første netværksmøde i .NET og se, om det er det rette forum for dig. 

Ansøg om medlemskab af netværket

Nyhed - Onsdag - d. 14/2/2018

It-konsulent: Netværket holder mig opdateret og gør mig bedre til mit job

For netværksmedlem Kim Lysén Eriksen giver det en unik mulighed at kunne stille spørgsmål til nye produkter eller rammeværktøjer til møderne i netværket .NET. Viden fra netværksmøderne bruger han til bedre at kunne rådgive kunderne i sit job hos PA Consulting.