Netværk:.NET

Netværket .NET behandler alle aspekter af .NET-baseret softwareudvikling. Fra Visual Studio som udviklingsværktøj, nye teknologier og relevante serverprodukter til best practices for .NET-udvikling og .NET-baserede arkitekturer af systemer.

Netværkets overordnede fokus 

 • Udviklingsværktøjer
 • Nye teknologier
 • Serverprodukter med relevans for .NET-udvikling
 • Softwareudviklingsmetoder og best pratices
 • Softwarearkitektur

Udbytte af netværket .NET 

Netværket .NET er et stærkt fagligt forum, der giver deltagerne mulighed for at få ny viden og sparring samt erfaringsudveksle med ligesindede. 

Netværket er med til at bidrage til udviklingen af dine faglige kompetencer, sikre nye indsigter og giver dig sparring på dine faglige udfordringer i et fortroligt forum. 

Netværksemnerne er en blanding af nye teknologier og værktøjer samt konkrete problemstillinger og cases. Netværket dækker endvidere alle typer af .NET-udvikling uanset, om det måtte være web-, windows- eller mobiludvikling.

Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværksgruppen ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne.  

Faglig funderet facilitator

Netværket .NET facilitateres af Henrik Lykke Nielsen, ejer af Captator. Henrik Lykke Nielsen har erfaring fra en lang række forskellige typer software udviklingsprojekter, hvor han har arbejdet som udvikler, softwarearkitekt, projektleder, mentor så vel som rådgivende konsulent.

Det meste af hans karriere har kredset omkring Microsofts udviklingsplatform, og siden år 2000 har han specialiseret mig i Microsofts .NET platform, hvor han blandt andet har arbejdet med undervisning, softwarearkitektur, web services, komponentbaserede frameworks, genbrug og best practice for softwareudvikling.

Læs mere om Henrik Lykke Nielsen her

Medbestemmelse

Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem Henrik Lykke Nielsen og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag.  
 
Temaer, netværket har beskæftiget sig med:
Continous Integration/Deployment i et Azuremiljø samt om hvordan test af web applikationer kan automatiseres - Docker, tidsregistrering og dokument/differencerapporter - React & Redux.
 

Se de tidligere programmer her.

Netværket .NET henvender sig til 

Alle, som beskæftiger sig med .NET som for eksempel softwareudviklere, testere, softwarearkitekter og projektledere.


Mere om .NET

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk info

Afholdelsessted: DANSK IT, Bredgade 25A, 1260 København K
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Medlemspris*: 7.650
* Prisen er ex moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder: 
Assure waelth, BRFkredit, Captator ApS, Dansk Lægemiddel Information A/S, Lægemiddelsestyrelsen, NNIT A/S, PA Consulting Group, Unik System Design A/S

  DISAC™ Arkitektur Foundation - Aarhus

  Kursus - Onsdag - d. 1/11/2017

  DISAC™ Arkitektur Foundation - Aarhus

  DANSK IT's nationale certificering DISAC tager afsæt i arkitektens rolle og dennes kompetencer under iagttagelse af TOGAF®s uddannelsesskema og tilpasset en dansk OIO-kontekst.

  EA 2017

  Konference - Onsdag - d. 1/11/2017

  EA 2017

  På EA 2017 konferencen er der fokus på den digitale transformation i forretningsudviklingen og IT understøttelsen. 

  DISAC™ Teknologiarkitekt, Practitioner - Aarhus

  Kursus - Mandag - d. 6/11/2017

  DISAC™ Teknologiarkitekt, Practitioner - Aarhus

  DISAC™ Teknologiarkitekt, Practitioner er et kursus der forløber sig over 4 dage.