Netværk: Enterprise Architecture Øst

Netværket Enterprise Architecture Øst arbejder med samspillet mellem forretning og it samt, hvordan der skabes alignment med virksomhedens visioner og mål.

Netværkets overordnede fokus 

 • Målarkitektur for digitale productionssystemer 
 • Business Process Management (BPM) 
 • Serviceorienteret Arkitektur (SOA) 
 • Forankring og governance af Enterprise Architectur

Udbytte af netværket 

Netværket Enterprise Architecture Øst sigter mod at skabe et uformelt forum for erfaringsudveksling mellem netværkets medlemmer samtidig med, at erfarne fagkyndige og it-ledere bliver inviteret for at dele deres erfaringer og anbefalinger inden for de fælles vedtagne temaer. 

Som medlem får man mulighed for at sparre med andre personer i lignende stillinger eller personer med indblik i best-practice om, hvordan udviklingen inden for it-services kan give muligheder for ens forretning. 

Netværket forventer et højt aktivitetsniveau, og at den enkelte byder ind med egne erfaringer. 

Se de tidligere programmer her 

Netværket henvender sig til 

Enterprise Architecture Øst er for dig, som i dit job arbejder i spændet mellem it og forretningen eller på anden måde varetager et ansvarsområde, der er præget af beslutninger om nutidige og fremtidige it-investeringer.


It-arkitekter dækker et bredt spektrum af erfaringer og kompetencer. I dagligdagen har vi ofte udfordringer, hvor det kan være svært at finde den rigtige sparring. Som medlem af EA-netværket har jeg oplevet et fagligt fællesskab med erfarne kolleger og en oase med mulighed for at se ud over dagligdagens udfordringer

TIdl. medlem: Steen Jensen, IT-arkitekt, KMD

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk Info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 13.00
Pris*: 7.650,- 
*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder

7N A/S, Alm Brand, ATP, Copenhagen Business School, Devoteam Consulting A/S, DXC Technology, FDC, FOA, Forsvarets Efterretningstjeneste, Forsvarsministeriet, Gentofte Kommune, Infrastructure Solutions Nordic A/S, KMD, Københavns Kommune, Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, Lægemiddelstyrelsen, Milestone Systems A/S, Moderniseringsstyrelsen, Nordea Danmark filial af Nordea Sverige, Nordea Liv & Pension, PensionDanmark IT, PFA Pension, QualiWare ApS, RSA Scandinavia, SKAT Hovedcentret, Strand & Donslund A/S, Topdanmark Forsikring A/S, ÆldreSagen  3D teknologier anno 2018

  På-vej-hjem møde - Onsdag - d. 10/1/2018

  3D teknologier anno 2018

  Oplev 3D print og hør om det meget omtalte 3D printede hus i Nordhavnen - find ud af hvor langt teknologien er nået, hvor den findes implementeret og hvordan fremtiden ser ud for 3D print.

  Arkitektur­styring

  Kursus - Mandag - d. 29/1/2018

  Arkitektur­styring

  Kurset afholdes i København den 29. - 30. januar 2018