Netværk: Enterprise Architecture øst

Netværket Enterprise Architecture øst arbejder med samspillet mellem forretning og it.  

Udbytte af netværket 

Netværket Enterprise Architecture øst er et af DANSK IT´s største netværk. Netværket sigter mod at skabe et uformelt forum for erfaringsudveksling mellem netværkets medlemmer samtidig med, at erfarne fagkyndige og it-ledere bliver inviteret for at dele deres erfaringer og anbefalinger inden for de fælles vedtagne temaer. 

På møderne giver medlemmerne hinanden inspiration til at binde virksomhedens it-arkitektur sammen med forretningens strategiske og operationelle anvendelse af IT, ligesom der diskuteres spændende temaer, netværket ønsker at sætte fokus på. Netværket forventer et højt aktivitetsniveau, og at den enkelte byder ind med egne erfaringer. 

Netværksemnerne er bl.a. målarkitektur for digitale productionssystemer, Business Process Management (BPM), Serviceorienteret Arkitektur (SOA), forankring og governance af Enterprise arkitektur.

Som medlem af netværket får du mulighed for at sparre med andre it-professionelle i lignende stillinger eller fagfolk med indblik i best-practice om, hvordan udviklingen inden for it-services kan give muligheder for din forretning eller få sparring om strategiske og operationelle udfordringer i jobbet som Enterprise Arkitekt samt mulighed for at afprøve dine ideer sammen med andre arkitekt-profiler. 

Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem facilitator Jannic Stolzenbach Jensen og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag. 

Se tidligere programmer her.  

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmøder og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig.

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Projektleder Camilla Wyrna Hansen på cwh@dit.dk for at høre mere.


Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 13.00

Medlemspris*: 7.650,-
*Prisen er ekskl. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT. 

Repræsenterede virksomheder:  

7N A/S, BoT Consult, Copenhagen Business School, Digitaliseringsstyrelsen, FOA, Forsvarsministeriet, Gentofte Kommune, Infrastructure Solutions Nordic A/S, Kopenhagen Fur, Københavns Kommune, LB Forsikring A/S, Lægemiddelstyrelsen, Moderniseringsstyrelsen, NNIT A/S, Nordea Danmark filial af Nordea Sverige, PFA Pension, QualiWare ApS, RSA Scandinavia, SKAT Hovedcentret, Strand & Donslund A/S, Topdanmark Forsikring A/S, Trustworks, Velliv - København, ÆldreSagen.


Læs DANSK IT's persondatapolitik.


Udvalgte arrangementer


  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Systemarkitekt, Practitioner - KBH

  Kursus - Mandag - d. 19-11-2018

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Systemarkitekt, Practitioner - KBH

  Få kendskab til anvendte arkitektur designmetoder og standarder, der sikrer at applikation og infrastruktur passer sammen. På dette 4 dages kursus får du viden om, hvordan du udarbejder en systemarkitektur, som effektivt realiserer de funktionelle og ikke-funktionelle krav, samt hvorledes systemarkitekturen dokumenteres. En systemarkitekt benævnes også ofte som en løsnings-(solution) arkitekt.

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Teknologiarkitekt, Practitioner - KBH

  Kursus - Mandag - d. 26-11-2018

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Teknologiarkitekt, Practitioner - KBH

  På dette 4 dages kursus lærer du at beherske teknologiarkitektens ansvarsområder og anvende relevante metoder og værktøjer til løsning af opgaver.

Ansøg om medlemskab af netværket

Download flyeren om netværket Enterprise Architecture Øst. Nyhed - Onsdag - d. 31-1-2018

3 gode råd til at komme i gang med Enterprise Arkitektur

Rigtig mange organisationer overvejer hvordan de kan blive digitale, og Enterprise Arkitektur er en helt central og nødvendig kompetence til at designe og gennemføre digital transformation. Men hvordan kommer man i gang? Her er 3 gode råd fra Carsten M. Rasmussen, der har mange års erfaring med Enterprise Arkitektur og Digitale Transformationer.