Netværk: Enterprise Architecture Øst

Netværket Enterprise Architecture Øst arbejder med samspillet mellem forretning og it samt, hvordan der skabes alignment med virksomhedens visioner og mål.

Netværkets overordnede fokus 

 • Målarkitektur for digitale productionssystemer 
 • Business Process Management (BPM) 
 • Serviceorienteret Arkitektur (SOA) 
 • Forankring og governance af Enterprise Architectur

Udbytte af netværket 

Netværket Enterprise Architecture Øst sigter mod at skabe et uformelt forum for erfaringsudveksling mellem netværkets medlemmer samtidig med, at erfarne fagkyndige og it-ledere bliver inviteret for at dele deres erfaringer og anbefalinger inden for de fælles vedtagne temaer. 

Som medlem får man mulighed for at sparre med andre personer i lignende stillinger eller personer med indblik i best-practice om, hvordan udviklingen inden for it-services kan give muligheder for ens forretning. 

Netværket forventer et højt aktivitetsniveau, og at den enkelte byder ind med egne erfaringer. 

Faglig funderet facilitator

Netværket EA Øst faciliteres af Jannic Stolzenbach Jensen, Enterprise Cloud Architect ved NNIT. 

Jannics målsætning med netværket er at flytte fokus væk fra den tekniske del af EA-området og derimod fokusere på det forretningsmæssige. 

Samtidig vil Jannic i løbet af netværksmøderne lægge vægt på at skabe plads til erfaringsudveksling og "netværk" mellem deltagerne. 

Medbestemmelse

Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem Jannic Jensen og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag. 

Se de tidligere programmer her

Netværket EA Øst henvender sig til 

Enterprise Architecture Øst er for dig, som i dit job arbejder i spændet mellem it og forretningen eller på anden måde varetager et ansvarsområde, der er præget af beslutninger om nutidige og fremtidige it-investeringer.


It-arkitekter dækker et bredt spektrum af erfaringer og kompetencer. I dagligdagen har vi ofte udfordringer, hvor det kan være svært at finde den rigtige sparring. Som medlem af EA-netværket har jeg oplevet et fagligt fællesskab med erfarne kolleger og en oase med mulighed for at se ud over dagligdagens udfordringer

TIdl. medlem: Steen Jensen, IT-arkitekt, KMD

Mere om Enterprise Architecture Øst

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 13.00

Medlemspris: 7.650,-
*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT. 

Repræsenterede virksomheder:  
7N A/S, ATP, Copenhagen Business School, Devoteam Consulting A/S, Digitaliseringsstyrelsen, FDC, FOA, Forsvarets Efterretningstjeneste, Forsvarsministeriet, Gentofte Kommune, Infrastructure Solutions Nordic A/S, KMD, Københavns Kommune, LB Forsikring, Lægemiddelstyrelsen, Moderniseringsstyrelsen, NNIT A/S, Nordea Danmark filial af Nordea Sverige, Nordea Liv & Pension, PensionDanmark IT, PFA Pension, QualiWare ApS, RSA Scandinavia, SKAT Hovedcentret, Strand & Donslund A/S, Topdanmark Forsikring A/S, ÆldreSagen

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Enterprise Arkitekt, Practitioner - KBH

  Kursus - Mandag - d. 5/3/2018

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Enterprise Arkitekt, Practitioner - KBH

  Få kompetencer og viden inden for de discipliner, og de forskellige typer af arbejde, der udføres som Enterprise arkitekt. På dette 4 dages kursus får du kendskab til, hvordan du udvikler en enterprise arkitektur, forestår forankring af denne i virksomhedens ledelse og sørger for, at denne bliver fulgt i praksis.

  Åbent netværksmøde i .NET - 07.03.2018

  På-vej-hjem møde - Onsdag - d. 7/3/2018

  Åbent netværksmøde i .NET - 07.03.2018

  Åbent netværksmøde: Deltag gratis i årets første netværksmøde i .NET og se, om det er det rette forum for dig. 

Nyhed - Onsdag - d. 31/1/2018

3 gode råd til at komme i gang med Enterprise Arkitektur

Rigtig mange organisationer overvejer hvordan de kan blive digitale, og Enterprise Arkitektur er en helt central og nødvendig kompetence til at designe og gennemføre digital transformation. Men hvordan kommer man i gang? Her er 3 gode råd fra Carsten M. Rasmussen, der har mange års erfaring med Enterprise Arkitektur og Digitale Transformationer.

Ansøg om medlemskab af netværket

arkitektur

Netværk - Mandag - d. 19/2/2018

Arkitektur

DANSK IT sætter fokus på it-arkitektur med fire it-professionelle netværk.