DANSK IT's Studenter Ambassadørkorps

DANSK IT's Studenter Ambassadørkorps er en studenterbevægelse, der er med til at sætte dagsordenen for DANSK IT's samarbejde med de studerende.

Går du på et studie, hvor du beskæftiger dig med it eller it-relaterede emner, og ønsker du at lave noget mere meningsfyldt, som har indflydelse på din fremtid, så tilbyder DANSK IT dig platformen. 

Vores frivillige ambassadører i studenterkorpset fungerer som bindeled mellem DANSK IT og deres respektive studier. De er med til at sætte dagsordenen for DANSK IT's samarbejde med studerende. 


"I en tid hvor innovation næsten er lig med teknologi, er det helt essentielt at kunne handle hurtigt, at turde tage nogle risici og afprøve nye metoder eller kaste sig ud i noget, man ikke har prøvet før. Dét kan og gør DANSK IT, og derfor jeg har valgt at være aktiv i den organisation." 
   - Mette Gere, studerende på Danmarks Tekniske Universitet og ansvarlig for Disrupt Denmark - et hackathon der blev afholdt d. 17.-19. marts 2017 Hvad kan du bruge DANSK IT til?

Der er mange fordele ved at blive medlem af vores Ambassadørkorps. Du får relevant erfaring, du kan skrive på dit CV, personlig udvikling samt et bedre og bredere fagligt netværk. Og netop netværk er vejen til dit drømmejob. Det er vigtigt at skabe sig et godt netværk, inden du er færdig med din uddannelse. 

Bliv medlem af vores Facebook gruppe og følg med i bevægelsens aktiviteter. 

Vil du være en del af DANSK IT's Studenter Ambassadørkorps, så tilmeld dig på linket her eller kontakt Irmelin Aasberg Karlsen.  

HUSK at du som studerende kan blive gratis medlem af DANSK IT og indgå i det it-professionelle fællesskab på linje med vores øvrige medlemmer. Du kan læse mere om medlemskabet her.