Agil projektledelse

Tag på kursus i agil projektledelse, så du kan skabe succesfulde agile projekter. Agil projektledelse er vejen frem, når der skal uddannes succesfulde projektledere. I dette 3-dages kursus viser underviser Lasse Sørensen, hvordan teorien føres ud i praksis. Han anvender den agile metode, DSDM, og du får en række konkrete værktøjer til at skabe succesfulde agile projekter. Kurset afsluttes med DSDM’s internationale certificering.


Det var et regulært fremragende kursus, som gav masser af inspiration. Der var tale om et højt niveau og stort udbytte […] Underviser fremstod meget kompetent og erfaren og med god fornemmelse for tilpasning af viden/indhold til konkrete situationer

Stefan Nordgaard, Københavns Universitet

Læs mere om kurset

Certificeringen

Program

Målgruppe & forudsætninger

Udbytte

Underviser

Testimonials

Det med småt

KOMMENDE HOLD - TILMELD DIG HER


Kursus on Demand

Dette kursus tilbydes også som Kursus on Demand - et skræddersyet kursus, der tager udgangspunkt i din organisations ønsker og behov. 

Ønsker du at høre mere så ring og få en uforpligtende snak.

Det sker også i DANSK IT:

Artikel - Tirsdag - d. 6/6/2017

Agil projektledelse v/ Lasse Sørensen (aug 2016)

Præsentation og video
Netværk Scrum og Agile Practices

Netværk - Mandag - d. 18/9/2017

Netværk: Scrum og Agile Practices

I netværket Scrum og Agile Practices mødes erfarne program- og projektledere - de giver hinanden kvalificeret sparring samt henter nye perspektiver og indspark til arbejdet med scrum og agile metoder. Er du dreven indenfor feltet, så bliv en del netværket og få konkrete teknikker og ny inspiration med hjem til din virksomhed.