Design Sketching og Grafisk Facilitering

Kurset kombinerer teknikker fra sketchnoting, storytelling og grafisk facilitering til at lære kursisterne, hvordan man kommunikerer effektivt med tegning – det vil sige, hvordan man vækker interesse, ansporer ny tænkning og åbner for dialog med stærke visualiseringer


Et kursus henvendt til den anden halvdel af hjernen. Meget udfordrende og super fantastisk

Pia Cramer, Pensam

Læs mere om kurset

Målgruppe & forudsætninger

Udbytte

Underviser

Priser

Vigtige oplysninger

Kursus on Demand

KOMMENDE HOLD - TILMELD DIG HER


"Den centrale pointe med sketching er, at menneskets hjerne tvinges til at tænke på en ny måde, når ord skal omsættes (re-frames) til billeder. En person som sketcher, bliver tvunget til at tænke rundt om et emne på en helt anden måde end man plejer fordi hjernen får hjælp fra tegningen, der ‘taler tilbage’ og nærmest lokker hjernen videre (dette fænomen kaldes også ‘back-talk’). Denne helt almindelige praksis fra designfeltet har inspireret praktikere indenfor grafisk facilitering til at gå forrest med hurtig produktion af skitser, på for eksempel møder, for at fremelske et effektivt læringsmiljø." 

- Mie Nørgaard


Plakaterne er produceret på en konference og tænkt som en appetitlig opsamling af hovedtemaerne på alle workshops og talks.
Kilde: Mie Nørgaard

 

En juridiske afdeling fra en stor dansk virksomheder bruger skitsering til at drive samtale og analyse i et gruppearbejde, som handler om at analysere og beskrive afdelingens udviklingspotentiale.

Kilde: Mie Nørdgaard


 Illustrationerne er ikke skitser men rentegninger. De er lavet til en powerpointpræsentation.
Kilde: Mie Nørgaard


Illustrationen er et referat af hovedpointer på en workshop.

Kilde: Mie Nørgaard