Persondataforordningen i praksis

På kurset bliver du introduceret til principperne bag persondatabeskyttelse og opnår indsigt i EU persondataforordningens krav til dataansvarlighed, databehandling og behandlingssikkerhed samt til håndtering af de datarettigheder, som borgere og forbrugere kan påberåbe sig som led i deres ret til at kontrollere egne data. 


Er du klar til EU's persondataforordning?

EU's persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018. Det betyder, at nye og skærpede krav skal efterleves. Er din virksomhed klar til opgaven? 

Læs mere om kurset

Program

Udbytte

Målgruppe

Underviser

Det med småt

KOMMENDE HOLD - TILMELD DIG HER


Kursus on Demand

Dette kursus tilbydes også som Kursus on Demand - et skræddersyet kursus, der tager udgangspunkt i din organisations ønsker og behov. 

Ønsker du at høre mere så ring og få en uforpligtende snak.

Video: Forstår de nye krav til databehandling og lær at afkræfte myter om persondata - Birgitte Kofod Olsen


Det sker også i DANSK IT:

Netværket Data Ethics

Netværk - Tirsdag - d. 22/8/2017

Dataetik og Privacy i Praksis

Dataetik og Privacy i Praksis er et nyt netværk målrettet personer, der arbejder med behandling af persondata. Bliv en del af et fortroligt forum, der har fokus på brugen af persondata samt belyser om den digitale infrastruktur tager hensyn til- og beskytter borgere og forbrugere.

Konference - Fredag - d. 29/9/2017

European Data Ethics Forum 2017

The first European Data Ethics Forum will take place Friday September 29, 2017 arranged jointly by Dansk IT and DataEthics.eu