Bliv certificeret EXIN Data Protection Officer (DPO)

Er du eller vil du være DPO? Denne nye internationale rollebaserede certificering er det mest seriøse bud på, hvad du fagligt skal kunne. Med hele tre certificeringer på tværs, bliver du certificeret Data Protection Officer. Certificeringen er mappet fuldstændig op imod persondataforordningen / GDPR.

Læs om Data Protection Officer

Hvorfor blive certificeret DPO?

Sådan bliver du certificeret DPO

FAQ

Overbygning:

Diagrammet nedenfor viser kombinationen af ​​certificeringer, der fører til EXIN Certified Data Protection Officer:

Der er rigtig mange kurser på markedet, men det er helt sikkert, at du ikke bliver DPO af et enkelt kursus. Det kræver praktisk erfaring samt et godt fagligt fundament. Med denne rollebaserede certificering sættes en ny og højere standard for DPO’er. Du opnår en solid og faglig viden på niveau med alle andre certificerede DPO’er verden over.

Claudia Zöllner, netværks- og certificeringschef DANSK IT

Find det kursus der passer dig!

Klik på certificeringen nedenfor. Her er samlet alle kursusdatoer fra de kursusudbydere som tilbyder de godkendte EXIN certificeringer, som der skal til for at opnå at blive EXIN Certified Data Protection Officer:

Artikel - Fredag - d. 9-11-2018

EXIN Information Security Foundation baseret på ISO/IEC 27001

Stort set al moderne styring af informationssikkerhed, tager udgangspunkt i den internationale standard ISO/IEC 27001. Den fastsætter god skik for, hvordan man organiserer og styrer informationssikkerhed.

Artikel - Fredag - d. 9-11-2018

EXIN Privacy and Data Protection Foundation

Bliv certificeret i Privacy and Data Protection Foundation og få viden om den kommende persondatabeskyttelseslovgivning baseret på EU's General Data Protection Regulation (GDPR) og hør hvordan du bedst håndterer persondatasikkerhed.

Artikel - Fredag - d. 9-11-2018

EXIN Privacy and Data Protection Practitioner

Bliv certificeret i Privacy and Data Protection Practitioner, og få viden om den kommende persondatabeskyttelseslovgivning baseret på EU's General Data Protection Regulation (GDPR), og hør hvordan du bedst håndterer persondatasikkerhed med professional viden og forståelse.