Data Protection Officer (DPO)

Er du eller vil du være DPO? Denne nye internationale rollebaserede certificering er det mest seriøse bud på, hvad du fagligt skal kunne. Med hele tre certificeringer på tværs, bliver du certificeret Data Protection Officer. Certificeringen er mappet fuldstændig op imod persondataforordningen / GDPR.

Bliv certificereret Data Protection Officer / DPO / Databeskyttelsesrådgiver 

For at blive certificereret Data Protection Officer / DPO / Databeskyttelsesrådgiver skal du tage følgender kurser med afsluttende certificering:

  • Information Security Foundation baseret på ISO / IEC 27001
  • Privacy & Data Protection Foundation (er ikke obligatorisk,  hvis du har viden og erfaring til at gå direkte på Privacy & Data Protection Practitioner)
  • Privacy & Data Protection Practitioner

Når du har bestået certificeringerne og de praktiske opgaver, bliver du certificeret Data Protection Officer og du modtager dit internationale anerkendte certifikat.

DU FINDER KURSERNE NEDERST PÅ SIDEN!

Hvad skal der til for at blive klædt på til DPO-rollen? Der er rigtig mange gode kurser på markedet, men det er helt sikkert, at du ikke bliver DPO af et enkelt kursus. Det kræver praktisk erfaring samt et godt fagligt fundament. Med denne rollebaserede certificering sættes der en ny og højere standard for DPO’er - du opnår en solid og faglig viden på niveau med alle andre certificerede DPO’er verden over.

Claudia Zöllner, netværks- og certificeringschef DANSK IT

Data Protection Officer derfor! 

Akkrediterede Partnere 

Et samarbejde mellem DANSK IT & EXIN