Digitalt pseudoarbejde: Du bruger alt for meget tid på ligegyldige arbejdsopgaver

Hvorfor sætter vi strøm til processer, som vi burde have afskaffet? Digitalisering fører ofte meget pseudoarbejde med sig særligt i form af nye, smarte digitale ”løsninger”, hvor vi glemmer at overveje, om de giver mening. Forfatter, Dennis Nørmark, kommer med gode råd til, hvordan du slipper af med dit værdiløse ekstraarbejde.
DIT Kompas artikel 2021

DIT Kompas: Forstå cybertruslen mod Danmark / Boom i antallet af it-professionelle / AI i den offentlige sektor

DIT Kompas giver dig et overblik over væsentlige nyheder og tendenser fra den digitale frontlinje. Denne gang får du ny viden om cybertruslen mod Danmark, udviklingen i antallet af it-professionelle og danskernes holdning til den offentlig sektors brug af kunstig intelligens.
Processer og digitalisering

Processer og digitalisering i den finansielle sektor: Gode råd til at få succes

Den finansielle sektor transformeres i disse år med udgangspunkt i digitaliseringen. I denne artikel får du gode råd til, hvordan din organisation kommer til at mestre den procesorienterede tilgang i digitaliseringen og dermed kan opnå større værdi af investeringerne.

Programmet er klar til OffDig 2021

Den 6. - 7. september vil Musikhuset Aarhus endnu engang danne rammerne for årets OffDig, og vi er mange, der glæder os til de velkendte rammer. Du får et indholdsrigt, fagligt og socialt program med interessante cases, veloplagte debattører og et helt nyt sundhedsspor med fuld fokus på digitalisering i den offentlige sektor.
Salling 1

Salling Groups it-udviklere skabte ny it-løsning fra hjemmepinden

Salling Group fremrykkede prompte sine planer om hjemmelevering af fødevarer, da coronakrisen ramte. Ved projektstart i april 2020 ventede et kæmpe udviklingsarbejde, der primært blev løst fra hjemmearbejdspladserne – og løsningen var klar i januar. Projektet har fyldt meget for CIO Alan Jensen, der også står foran integrationen af 301 butikker i Polen og bedre udnyttelse af data.