Nyhed - Onsdag - d. 14/2/2018

DANSK IT skal have ny formand

På DANSK IT’s generalforsamling den 28. februar skal der findes ny formand for DANSK IT, idet Carsten Nørgaard, udtræder af bestyrelsen i henhold til vedtægternes regler om maksimal valgperiode. Markant profil har nu meldt sit kandidatur.
Ate Bit 60 aars jubilaeum

Artikel - Torsdag - d. 18/1/2018

It-sikkerheden er på spil – Nu og i fremtiden

I 2018 fejrer DANSK IT 60 års jubilæum. Derfor har DANSK IT fået lavet en jubilæumsgave til alle vores medlemmer: Et arkadespil som i de gode gamle dage.

Konference - Onsdag - d. 28/2/2018

Årskonference og Generalforsamling 2018

DANSK IT afholder sin årlige Generalforsamling og Årskonference den 28. februar 2018. Få en dag fyldt med inspiration og networking. Deltagelse er gratis og kun for medlemmer af DANSK IT.

Nyhed - Torsdag - d. 18/1/2018

Sådan beskytter it-professionelle deres private data

It-professionelle gør markant mere end resten af befolkningen for at beskytte deres privatliv på nettet, viser to undersøgelser fra DANSK IT. Blandt andet sætter hele 45 procent af de adspurgte it-folk tape for kameraet på deres computer ellers telefon, mens 20 procent af alle danskere gør det samme.

Nyhed - Lørdag - d. 23/9/2017

Seks forslag, der kan styrke Danmarks cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) og Center for Cybersikkerhed bør stille sine ressourcer til rådighed for virksomheder og myndigheder, så cyberangreb kan stoppes før skaden er sket, lyder fra DANSK IT, der er klar med seks forslag, der kan give cybersikkerheden i Danmark et markant løft.

Nyhed - Torsdag - d. 1/2/2018

Hvis du tror på kunstig intelligens, så tag de første skridt selv

Regeringen har netop fremlagt sin digitale vækstplan med en række initiativer, der skal styrke virksomhedernes rammer for at anvende nye digitale teknologier som kunstig intelligens. Læs i denne klumme af Jim Nielsen, formand for DANSK IT’s erhvervsudvalg, hvad man som virksomhed selv kan gøre.
Tastatur, hammer

Nyhed - Tirsdag - d. 16/1/2018

Aftale om digitaliseringsklar lovgivning lægger skinnerne til en bedre offentlig sektor

Det er meget tilfredsstillende, at alle Folketingets partier har givet hinanden håndslag på at føre regeringens ambitioner ud i livet, når det kommer til digitaliseringsklar lovgivning. Men det kommer til at kræve enorm disciplin i det politiske arbejde at komme i mål, vurderer DANSK IT, der glæder sig til at se, hvordan forårets lovarbejde vil bære præg af aftalen.

Artikel - Onsdag - d. 7/2/2018

Oversigt over arrangementer

Her finder du det samlede udbud af DANSK IT kompetencegivende kurser, konferencer, certificeringer og gratis på vej hjem møder og webinarer.

Konference - Onsdag - d. 14/3/2018

Offentlig digitalisering 2018

DANSK IT byder den 14. - 15. marts endnu engang velkommen til to spændende dage i Aarhus med højt fagligt indhold og rig mulighed for networking og erfaringsudveksling. Med mere end 1500 deltagere er 'Offentlig digitalisering' den største danske konference, der stiller skarpt på digitaliseringen af den offentlige sektor.

Artikel - Torsdag - d. 16/11/2017

Gratis publikationer

DANSK IT udgiver løbende publikationer, der bl.a. er udarbejdet af foreningens udvalg og fagråd. Herudover stiller flere af DANSK IT's samarbejdspartnere whitepapers inden for netop deres fagområde til rådighed for vores medlemmer.

Nyhed - Tirsdag - d. 7/11/2017

Skal valg­handlingen digitaliseres?

Selv hvis den 100 % sikre digitale valghandling fandtes, er det tvivlsomt om den på samme måde kan opretholde de grundlæggende samfundsværdier, som den analoge valghandling kan, lyder det i debatpapir fra DANSK IT’s ekspertgruppe for bæredygtig digitalisering.

Bliv medlem af DANSK IT - Foreningen for it-professionelle

Artikel - Mandag - d. 19/2/2018

Kurser og Certificeringer

for alle it-professionelle og it-brugere

Artikel - Mandag - d. 28/8/2017

Kursus on Demand

Alle vores kurser tilbydes som lukkede firmakurser, der tager udgangspunkt i Jeres organisations ønsker, når I har behovet. 
DANSK IT netværk for It-professionelle

Artikel - Onsdag - d. 31/1/2018

Netværk for it-professionelle

Sammen med medlemmerne skaber vi netværk, hvor stærke relationer, sparring og ny viden er til værdi for både dig og din organisation.
Information Security ISO 27001/27002 - certificering

Artikel - Tirsdag - d. 13/2/2018

Information Security ISO 27001/27002

EXIN Information Security er udelukkende baseret på ISO 27001/27002. EXIN kvalifikationsprogram om informationssikkerhed skaber opmærksomhed om risici og inkooperer en naturlig ansvarsfølelse

Artikel - Onsdag - d. 13/12/2017

Medlemmerne mener...

Du har mulighed for at få dit faglige budskab ud til it-interesserede via vores ugentlige nyhedsbrev og på vores hjemmeside.