Sikkerhed

Nyhed - Torsdag - d. 4-3-2021

Nyt projekt skal styrke virksomheders it- og informationssikkerhed

Projektet Sikker SMV skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få styr på it- og informationssikkerheden. Det kræver et kontinuerligt kompetenceløft og et bedre overblik over udfordringerne hos den enkelte virksomhed.
Generalforsamling

Nyhed - Tirsdag - d. 23-2-2021

Generalforsamling 2021: Disse stærke profiler er på valg til Dansk IT’s bestyrelse

Der er lagt op til udskiftning i bestyrelsen, når Dansk IT afholder generalforsamling d. 22. marts 2021. Næstformand Michael Ørnø stiller op til genvalg, Pernille Kræmmergaard har valgt at stoppe og Steen Lund Olsen kandiderer til en plads i bestyrelsen.

Nyhed - Onsdag - d. 24-2-2021

IT-sikkerhedschef hos Demant: Derfor står vi stærkere i forsvaret mod ransomware-angreb i dag

Et omsætningstab på 575 millioner kroner og betydelige, kortvarige konsekvenser for centrale dele af forretningen. Der er ingen tvivl om, at den danske høreapparatgigant Demant var hårdt ramt efter det omfattende hackerangreb i 2019. Men hvad lærte Demant af det, og hvilke sikkerhedstiltag valgte virksomheden at skrue på, som vi andre kan lære af?

Nyhed - Torsdag - d. 11-2-2021

Fra NemID til MitID: Disse tiltag styrker sikkerheden bag den nye løsning

NemID bliver snart til MitID. Men hvorfor skifte NemID ud med noget nyt? Og hvordan er sikkerheden bag den løsning, næsten alle danskere bruger på daglig eller ugentlig basis? Charlotte Jacoby, kontorchef, Center for digitale identiteter i Digitaliseringsstyrelsen, løfter sløret for fremtidens digitale identifikation.
Cloud computing - 10 dilemmaer

Nyhed - Tirsdag - d. 26-1-2021

Ny publikation: Cloud computing - 10 dilemmaer og anbefalinger til løsninger

Mange danske virksomheder og organisationer arbejder med cloud-løsninger. Dansk IT’s fagråd for Business & IT Alignment har erfaret, at der rejser sig en række centrale spørgsmål om hvor meget, hvordan og i hvilken takt, at cloud-løsninger strategisk og taktisk kan blive bragt i anvendelse.
Lasse Ludvigsen

Artikel - Fredag - d. 4-12-2020

Vi kan jo alle drukne i teorier

Lasse Ludvigsen havnede i en ny rolle inden for Big data – et fagområde, som han ikke havde arbejdet med før. Derfor søgte han erfaring og sparring fra andre, som også arbejdede med big data. Det fandt han i Dansk IT´s netværksgruppe BI, Big data & Analytics. 
Rikke Hvilshøj direktør dansk it

Nyhed - Fredag - d. 4-12-2020

Rikke Hvilshøj: ”Du får mest værdi af et netværk, når du deler din tvivl”

Som administrerende direktør i Dansk IT og tidligere minister har Rikke Hvilshøj stor erfaring med at netværke. I takt med at hendes karriere har udviklet sig har hendes behov for at netværke strategisk gjort det samme. Her deler hun ud af sine erfaringer om, hvordan man får mest udbytte af sit netværk.
Meet & Inspire - Gratis medlemsarrangementer

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet.
Medlem

Bliv aktiv i Dansk IT - Se dine mange muligheder

Dansk IT er en medlemsforening, hvor du kan bidrage med din faglige viden. De frivillige medlemmer løfter en vigtig opgave i Dansk IT, og der er masser af muligheder for at være med.
Netværksgrupper - Stærke relationer, sparring og ny viden

Netværksgrupper

Dansk IT driver it-faglige netværksgrupper, hvor stærke relationer, sparring og ny viden er til værdi for både dig og din organisation.
Podcast


Ideer - organisation

Bestyrelse, politiske udvalg og fagråd

Dansk IT er organiseret med en bestyrelse, seks fagråd og fire politiske udvalg. Få overblikket her.

FAQ - spørgsmål og svar om mødeafholdelser i Dansk IT’s Medlemshus

Dansk IT afholder fortsat arrangementer i vores Medlemshus på Vermundsgade i København. Dansk IT følger myndighedernes retningslinjer og har iværksat en række tiltag i forhold til Coronavirus/Covid-19, så du trygt kan deltage i arrangementer, kurser og netværksmøder hos os.