Få succes som cyberleder

Camilla Treschow Schrøder, headhunter specialiseret i cybersecurity, CSA og Kim Larsen, CISO, Systematic og Lasse Bolander, bestyrelsesformand, Coop

Kongressalen kl. 14.30-15.10

Som Cyberleder har du har ansvaret for at sikre din organisation digitalt, og du skal derfor have styr på netværkssikkerhed, software og privacy. Uden at nøle skal du kunne foretage trusselanalyser, opbygge beredskabsplaner og lede virksomheden (sikkert) igennem, når I bliver ramt af et hackerangreb.   

Samtidig skal du kunne udvikle dit team og selv positionere dig ift. resten af organisationen og i særlig grad opad til topledelsen og bestyrelsen, så cybersikkerhed får den nødvendige opmærksomhed. Du skal med andre ord have styr på teknikken og have en veludviklet sans for personaleledelse, politik, rapporteringsstrukturer og kunne kommunikere effektivt.

Tak spids! -  det er ikke let at få succes som cyberleder ...  

Vi har derfor inviteret Camilla Treschow Schrøder, der arbejder som headhunter inden for cyber security og Kim Larsen, CICO i Systematic og Lasse Bolander, bestyrelsesformand i Coop til at give deres bud på, hvordan man får succes som cyberleder: Hvad er de vigtigste kompetencer? Er der behov for opkvalificering? Og hvordan brænder cyberledere igennem med sine budskaber til topledelsen og bestyrelsen?

Sessionen bliver modereret af Kim Stensdal, chef for kommunikation og viden hos Dansk IT. Der vil være rig mulighed for selv at stille spørgsmål og komme med input i løbet af sessionen.

Oplægsholdere

Camilla Treschow Schrøder, headhunter, CSA
Camilla Treschow Schrøder er headhunter og stifter af rekrutteringsvirksomheden CSA CPH, specialiseret i cybersecurity. Camilla har mere end 20 års erfaring med rekruttering indenfor Digital og Tech, og har siden 2018 arbejdet eksklusivt med cybersikkerhed. Camilla arbejder dedikeret for at tiltrække flere talenter til en branche, der har hårdt brug for kompetencer og diversitet. Hun er aktiv i offentlige diskussioner om cyberlederens rolle og står bag den nye og aktuelle Cyber Information Security Leader (CISL) uddannelse. Uddannelsen har til formål at styrke cyberledere’s evne til at drive sikkerhedsagendaen i komplekse corporate organisationer og kommunikere sikkerhed opad mod bestyrelsen. 

Kim Larsen, CISO, Systematic
Kim Larsen er Chief Security Officer/ Group Chief information Security officer hos Systematic, hvor han igennem en holistisk og transparent sikkerhedsstrategi sikrer globale virksomheder i en organisation, der udvikler, implementerer og fastholder meget kritiske og følsomme systemer inden for sundheds-, forsvars og energisektoren.

'

Lasse Bolander, bestyrelsesformand, Coop
Lasse Bolander startede sin karriere i fødevarebranchen hos blandt andet Tulip og Arla Foods. Han har ligeledes tilbragt en årrække i mediebranchen senest som koncernchef i Berlingske Media. Udover formandsposten i Coop Danmarks bestyrelse er Lasse Bolander også bestyrelsesformand i bl.a. Information A/S, KHR Arcitecture A/S Direct Gruppen A/S, Spejder Sport A/S og Travelmarket A/S. Lasse Bolander er medlem af bestyrelsen i Foreningen AP Pension, OK amba, Trap Danmark og Einar Willumsen A/S.

Moderator

Kim Stensdal, chef for kommunikation og viden i Dansk IT