Scrum i kombination med andre projektledelsesmetoder

Som deltager på dette møde får du viden fra en underviser med 15 års erfaring med projektledelse og 10 års erfaring med SCRUM. Du får løsninger på problemstillinger, som tager udgangspunkt i faktiske udfordringer i diverse større danske virksomheder, når vi arbejder med SCRUM.


Om mødet

Taler

Det med småt

Praktisk info

Sted

DANSK IT: Bredgade 25A, 1260 København K

Dato

2. marts 2018

Varighed

2 timer

Tidspunkt

09:00-11:00

Sidste tilmelding

01-03-2018

Pris ekskl. moms

Event titel Medlemspris Ikke-medlempris
Webinar deltagelse
0 0

Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen

Artikel - Onsdag - d. 20-6-2018

Scrum Master Certified™

Bliv en Scrum master med dette kursus, hvor lærer du at optimere værdien af dine it-projekter og matche din virksomheds behov. Du får en række konkrete værktøjer og en manual, der gør dig i stand til med det samme at implementere værktøjerne i din virksomhed. Du lærer, hvordan du optimerer værdi, produktivitet og nedsætter den samlede udgift forbundet med udviklingsprojekter.

Artikel - Mandag - d. 13-8-2018

Scrum Product Owner Certified, SPOC™

På kurset bliver du Scrum Product Owner Certified (SPOC™). Kurset forbereder deltageren på at udfylde rollen som Product Owner i et Scrum Team. Kurset kombinerer værktøjsbaseret klasseundervisning, e-læring, ekstra læse-materiale, samt et forum for erfaringsudveksling - alt sammen klæder det dig på til at implementere Scrum i organisationen.
Netværk Scrum og Agile Practices

Netværk - Fredag - d. 25-5-2018

Netværk: Scrum og Agile Practices

I netværket Scrum og Agile Practices mødes erfarne program- og projektledere - få kvalificeret sparring, nye perspektiver og indspark til arbejdet med scrum og agile metoder.