Webinar: Reducér risk med agil produktnedbrydning

Story Mapping, White Elephant og 3-dimensionel backlog. Deltag i webinaret og hør, hvordan man med simple Product Management teknikker sikrer at projekter og initiativer kan eksekveres med lav risici, klare mål og gejst i teamet – uagtet om man arbejder agilt eller ej.


Om mødet

Taler

Det med småt

Praktisk info

Sted

Online webinar:

Dato

8. marts 2018

Varighed

1 time

Tidspunkt

15:00-16:00

Sidste tilmelding

08-03-2018

Pris ekskl. moms

Event titel Medlemspris Ikke-medlempris
Webinar deltagelse
0 200

Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen

Netværk IT Jura

Netværk - Torsdag - d. 4/1/2018

Netværk IT Jura

Netværket er for profiler, der arbejder professionelt med it-juridiske forhold og kan bidrage med erfaringer. Fokus er på de juridiske aspekter af it og it-anvendelse i bred forstand.
Netværk Scrum og Agile Practices

Netværk - Torsdag - d. 7/12/2017

Netværk: Scrum og Agile Practices

I netværket Scrum og Agile Practices mødes erfarne program- og projektledere - de giver hinanden kvalificeret sparring samt henter nye perspektiver og indspark til arbejdet med scrum og agile metoder. Er du dreven indenfor feltet, så bliv en del netværket og få konkrete teknikker og ny inspiration med hjem til din virksomhed.

Artikel - Tirsdag - d. 9/1/2018

SIAM® Service Integration and Management

Organisationer outsourcer i stigende grad services til flere forskellige leverandører. Udfordringen er at få alle parter til at snakke sammen - det gør SIAM, som er eneste certificering på området. SIAM er udviklet af BCS og EXIN i samarbejde med førende eksperter.