Strategisk IT

Den 18. april afholder DANSK IT konferencen Strategisk IT. Vi har observeret, at IT i højere grad har fået det samlede ansvar for transformation, innovation og digitalisering i flere virksomheder, hvilket vi gerne vil præsentere eksempler på. Arrangementet henvender sig til dig, der har interesse i IT på det strategiske plan. 

Torben Kjær, CIO, Rambøll

Torben påbegyndte i 2012 en transformation af IT opsætningen i Ramboll koncernen, hvor man gik fra mange lokale IT organisationer til en samlet global IT organisation.

Da "Digital" i begyndelsen af ​​2017 blev en del af Ramboll-koncernens strategi, fik han ansvaret for ’digital og innovation’, og lod den klassiske IT-del træde lidt mere i baggrunden. Som anerkendelse for dette arbejde blev han tidligere på året valgt som ”Årets CIO 2017”.

Som IT-leder er han dybt engageret i hvordan innovativt brug af digitaliseringen giver Rambøll koncernen nye muligheder. Det handler både om at udvikle nye løsninger og services og sikre, at eksisterende systemer og processer bliver løbende forbedret.

Torben er uddannet cand.oecon. og har mere end tyve års international ledelseserfaring inden for IT. Gennem sin karriere har Torben beskæftiget sig indgående med at lede globale IT-transformationer med der formål at udvikle IT funktionen til at kunne understøtte forretningen bedst muligt. 

Kræn Østergaard Nielsen, CTO/CFO, Coop 

 

Siden 2015 har Kræn Østergaard Nielsen været CTO for Coop, og stået i spidsen for en omfattende teknologisk transformation af Coops IT, processer og digitale fundament. Han blev i 2017 nomineret til ”Årets CIO”.

Det sidste halve år har Kræn udover CTO-rollen haft ansvaret for Coops samlede økonomistyring som CFO, og leder Coops Transformation Management Office. Hans speciale er at drive transformationer af funktioner og virksomheder i samspil mellem teknologi, processer og mennesker. 

Kræn har en lidt usædvanlig CIO/CTO-baggrund, da han kommer fra forretningssiden med en uddannelsesbaggrund som executive MBA, HD Supply Chain og HD Afsætning, og har en bred ledelsesmæssig baggrund fra Coop, ISS og McKinsey.

 

 

Torben Fabrin, CIO, Arla

Agil, digitalisering, data analytics – disse emner er nogle af dem, der står øverst på Torben Fabrins agenda for 2018. For at nå dertil har Arla IT i været igennem en større forandring fra udelukkende at fokusere på at skabe en stabil drift til i dag at have styr på de basale IT services og dermed give mulighed for at eksperimentere med nye teknologier.

Torben startede i Arla i 2012 som ansvarlig for IT og inden da arbejdede han som CIO i Deloitte Danmark, hvor han ligeledes var en del af Deloittes globale CIO Council. Forud for det har han haft forskellige roller som konsulent i Deloitte og Accenture. 

I 1998 afsluttede Torben sin kandidat i Computer Science & Mathematics og tilbragte i den forbindelse et semester på Pretoria University i Sydafrika. 

 
Mikael Munck, founder and CEO of 2021.AI

Mikael Munck is the founder and CEO of 2021.AI, the fast growing ambitious next generation company focused on maximizing insight and business value based on advanced technology, AI, machine learning and data sciences.

Mikael has 25+ years’ experience from the Technology and Financial sectors. Most recently, Mikael was Global Head of Technology and Operations at Saxo Bank following Saxo Bank’s acquisition of Initto, a IT services provider for which he served as CEO and was co-owner. Prior to that Mikael had a stint of CEO and manager positions within Technology. Mikael is the Chairman of Copenhagen FinTech. and on the board of several other companies, in 2012 he was named CIO of the year by Danish Computerworld. Mikael has spent the last couple of years with the assessment and acquisition of start-up companies at Seier Capital, where he still serves as advisor.

Praktisk info

Sted

: København

Dato

18. april 2018

Tidspunkt

14:00-19:00

Sidste tilmelding

Pris ekskl. moms

Event titel Medlemspris Ikke-medlempris
Konference deltagergebyr
5295 6880

Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen

Udstiller