HackerStop skal styrke virksomheders it- og informationssikkerhed

Kom igang med HackerStop på https://hackerstop.dk/

HackerStop er sat i verden for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få styr på it- og informationssikkerheden. Det kræver et kontinuerligt kompetenceløft og et bedre overblik over udfordringerne hos den enkelte virksomhed.

Mange små og mellemstore virksomheder har brug for et kompetenceløft og en ændret adfærd for at kunne styrke it- og informationssikkerheden. Forbedret it-sikkerhed er afgørende, hvis virksomhederne skal fastholde konkurrenceevnen, udnytte digitale muligheder, sikre en robust produktion og mindske risikoen for cyberangreb.

Derfor er Dansk IT, Industriens Fond og NBI gået sammen om at løfte udfordringen gennem projektet HackerStop.

HackerStop er et gratis awarenessprogram indenfor informationssikkerhed til virksomheder, hvor fokus ligger på kultur og adfærd.

På basis af en række spørgsmål afklares viden-gabs  hos medarbejderne. Programmet giver anbefalinger til hvordan du og din arbejdsplads kan udvikle sikkerhedskompetencerne uanset om du er medarbejder, mellemleder eller ledelse.

Det primære formål med projektet er at skabe et vedvarende og kontinuerligt opdateret kompetenceløft omkring it- og informationssikkerhed for små og mellemstore virksomheder, en agenda der er en central del af SMV’ernes generelle digitale transformation.

HackerStop afklarer virksomhedernes og deres medarbejderes konkrete behov og binder dem sammen i et synergiskabende økosystem af interessenter på it- og informationssikkerhedsområdet.

Projektet er dermed skabt til at give virksomhederne afklaring og overblik og accelerere de indsatser, der allerede er sat i gang.