Hold dig sikker denne sommer: Udforsk vores nyeste videoer og arrangementer om it-sikkerhed

Sikkerhed er en afgørende faktor i vores digitaliserede samfund, og det er vigtigere end nogensinde at holde sig opdateret med de nyeste metoder og strategier. Vi har udvalgt indhold fra DIT Akademi, som kan give dig en forståelse af vigtige sikkerhedsaspekter.

Korte videoer 

NIS2 – Hvad går det egentlig ud på?
NIS2-direktivet, vedtaget i slutningen af 2022, er en opdatering af de tidligere regler for netværks- og informationssystemers sikkerhed i EU. Dette direktiv udvider omfanget af de organisationer, der skal overholde specifikke sikkerhedskrav og styrker håndhævelsen af disse krav. Forstå, hvad direktivet indebærer i denne korte video.
Se videoen her

Identity and Access Management (IAM)
IAM er essentielt for at sikre, at kun autoriserede brugere har adgang til virksomhedens systemer. Videoen dækker ikke kun sikkerhedsfordelene, men også de bredere forretningsmæssige fordele ved at implementere IAM.
Se videoen her

Adfærd i it-sikkerhed
Medarbejdernes adfærd er ofte den svageste led i it-sikkerhed. Lær hvordan du kan ændre adfærd og øge opmærksomheden på phishing-angreb og andre trusler.
Se videoen her

E-læring

Cyber Security Audits
Dyk ned i cybersikkerhedsaudits og NIST Cybersecurity Framework. Lær at forbedre infrastrukturen og udføre sikkerhedsvurderinger.
Gå til e-læringskurset

GDPR and IT Security
Oplev samspillet mellem GDPR og IT-sikkerhed i denne korte video, som er en del af et større kursus om informationssikkerhed og forretningsprocesjustering. Få indsigt i, hvordan IT-løsninger kan alignes med forretningsmål.
Gå til e-læringskurset

Ethical Hacking
Bliv klar til at beskytte din virksomhed mod hackerangreb - lær om hackingtyper, passwordsikkerhed, malware, og wireless hacking, og test dine færdigheder i Skillsofts virtuelle lab.
Gå til e-læringskurset

Kommende arrangementer

Proaktivt IT-beredskab: Sådan fanger I problemerne i opløbet
Dette webinar fokuserer på, hvordan man kan opdage og håndtere uregelmæssigheder før de udvikler sig til større problemer. Det understreger vigtigheden af et stærkt samarbejde mellem forretnings- og tekniske teams for at opretholde effektiv IT-beredskab.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk IT SummIT 2024
Deltag i årets SummIT og få indsigt i cybersikkerhed fra Sarah Aalborg, CISO fra Tivoli A/S. Hun vil diskutere, hvorfor det kan være svært for os at gennemskue svindel og give værdifulde råd om, hvordan man kan forbedre sin sikkerhedsstrategi. Mød op den 22. august kl. 13.
Tilmeld dig her


Bemærk, at noget af indholdet på siden kun er tilgængeligt for medlemmer af Dansk IT.

 
DIT Akademi til alle medlemmer

Bliv medlem af Dansk IT og få adgang til DIT Akademi

Som medlem af Dansk IT har du fuld adgang til at udvikle dine digitale kompetencer på DIT Akademi. På DIT Akademi finder du e-learning, webinarer, videoer, artikler og værktøjer, der styrker din viden og dine kompetencer.