Super Onsdag: Tre konferencer, én dag – din genvej til fremtidens it

Forestil dig at kunne vælge og vrage mellem over 20 oplæg og sessioner, der alle berører de mest aktuelle emner inden for teknologi og digitalisering. På ”Super Onsdag” får du mulighed for at deltage i tre forskellige konferencer på én dag og dermed sikre dig en bred og indgående indsigt i fremtidens it. Hvor ellers kan du få så meget faglig inspiration samlet på én dag?

Den 18. september 2024 åbner Dansk IT dørene til en helt speciel begivenhed: ”Super Onsdag.” Under dette navn samles tre relevante it-konferencer - Lederfokus, IT Jura og Cyber Security - under ét tag på Clarion Hotel Copenhagen Airport i København. Carlos Riis-Hansen, senior projektleder i Dansk IT, beskriver dette unikke format som en mulighed for, at deltagerne kan fordybe sig i deres eget fagområde, mens de også får adgang til viden og netværk på tværs af discipliner.

Bag om konceptet 

Carlos Riis-Hansen forklarer, at ideen bag konceptet er at skabe en platform, hvor it-professionelle kan mødes, dele erfaringer og udveksle viden på tværs af forskellige fagområder. 

”Ved at samle tre konferencer under ét tag giver vi deltagerne en mulighed for at få indgående indsigt i deres eget felt og samtidig få inspiration fra andre områder. Dertil får deltagerne mulighed for at lære af hinanden og opbygge stærke netværk,” forklarer Carlos. 

Sidste års konferencer var en stor succes, og den positive feedback har været afgørende for planlægningen af årets arrangement. Deltagerne satte især pris på muligheden for at vælge mellem forskellige oplæg og netværke på tværs af forskellige fagområder. Dette har inspireret til en endnu bredere tilgang i år, hvor digitalisering og teknologiens hastige udvikling er de overordnede temaer.

Carlos Riis-Hansen, senior projektleder i Dansk IT

Årets fokus: Navigering i en digitaliseret verden

AI var sidste års store tema, og det fortsætter med at spille en central rolle i år. Men vi tager det et skridt videre: Hvordan navigerer vi i en verden, hvor digitalisering ”gennemsyrer” alt? Hvordan kan ledere, jurister og it-sikkerhedsfolk holde trit med de hastige teknologiske skift?

”Digitalisering er overalt, og teknologiske fremskridt sker med lynets hast. Det er afgørende at forstå, hvordan disse teknologier påvirker vores arbejde og samfund, og det er vigtigt, at vi hele tiden holder os ajour med de nyeste trends og teknologier. På ”Super Onsdag” får deltagerne mulighed for at møde eksperter, der arbejder med disse teknologier til daglig, og få konkrete eksempler på deres anvendelse. Vi vil dykke ned i, hvordan man navigerer i en verden præget af digitalisering og hurtig teknologisk udvikling, belyst fra forskellige vinkler – både juridisk, sikkerhedsmæssigt og ledelsesmæssigt," forklarer Carlos. 

Mød de skarpeste hjerner og få hands-on erfaring

”Super Onsdag” drejer sig ikke kun om at lytte. Det handler om at deltage, stille spørgsmål og få hands-on erfaring. På scenen vil du møde nogle af de mest indflydelsesrige eksperter inden for deres felt. Fra hackerangreb og AI-implementering til juridiske udfordringer og ledelsesmæssige dilemmaer – her får du de skarpeste indsigter og de nyeste trends.

Carlos forklarer, at vi i år kan se frem til oplæg fra blandt andet Mikkel Flyverbom, professor ved CBS, som vil gøre os klogere på, hvordan deep fake-teknologi bruges og misbruges - og på de it-sikkerhedsudfordringer, det medfører for virksomheder såvel som privatpersoner. 

”Det er blevet ekstremt nemt for hackere at imitere folk med AI, så man ikke kan se, hvad der er ægte, og hvad der er falsk,” advarer Carlos. 

Der vil også være oplæg fra Kim Splittorff fra Novo Nordisk Foundation Quantum Computing Programme, som vil tale om transformative kvanteteknologier, og Jens Myrup Pedersen, professor i cybersikkerhed fra Aalborg Universitet, der vil diskutere AI i hackernes værktøjskasse. Henriette Erbs fra Nationalt Cyber Crime Center, vil forklare, hvordan politiet efterforsker global cybercrime, og David Heinemeier Hansson, teknologichef hos 37signals, vil dele sine overvejelser om at droppe cloud-løsninger. Dette er blot nogle af mange højdepunkter, der gør ”Super Onsdag” til en must-attend event.

Få det bedste fra tre verdener på én dag

Hvad hvis du kunne få det bedste fra tre verdener på én dag? Dansk IT’s ”Super Onsdag” gør det muligt. Du kan tilmelde dig den konference, der bedst matcher dit primære interesseområde, men har samtidig adgang til oplæg fra de andre konferencer. Dette betyder, at du har adgang til mere end 20 oplæg og sessions, hvilket giver en bred vifte af muligheder for faglig udvikling.

Carlos ser mange fordele ved at afholde tre konferencer under samme tag:

”Det giver deltagerne mulighed for at få et indgående indblik i deres eget felt, samtidig med at de får adgang til relevante emner fra andre områder. Det skaber en dynamisk og inspirerende atmosfære, hvor man kan udvide sin horisont og netværke bredt.” 

Og netop netværksdelen er en hjørnesten i konceptet. I løbet af dagen får du rig mulighed for at møde nye mennesker, udveksle idéer og bygge værdifulde forbindelser. Det er i pauserne, at de virkelig værdifulde samtaler finder sted. 

Har du sikret dig en billet? 

Hvis du vil være på forkant med den teknologiske udvikling, udvide dit netværk og styrke dine kompetencer, så er ”Super Onsdag” den perfekte mulighed. Tilmeld dig konferencerne og bliv en del af en af Danmarks største it-faglige netværk. 

Cyber Security 2024

Hackerangrebene bliver stadig hyppigere og truer vores virksomheder og institutioner i Danmark. Årets sikkerhedskonference giver dig et grundigt overblik over truslerne i cyberspace samt hvad du bør gøre for at beskytte din organisation.

IT Jura 2024

Få årets it-retlige nyhedsopdatering på Dansk IT's populære IT-jura Konference, der i år holder 25 års jubilæum. Bliv opdateret med den nyeste viden fra EU-domme og cases om cloud-compliance, obligationsret, kontraktret og AI-forordningen.

Lederfokus 2024

Kom på forkant med de nyeste tendenser og få en større indsigt i ledelsesfaget i en tid, hvor digitaliseringen buldrer løs og skaber helt nye dynamikker og behov i og uden for din organisation.