Dansk IT’s "Super onsdag" er tilbage

Efter stor succes sidste år er Dansk IT's "Super onsdag" tilbage med tre spændende konferencer under samme tag: Cyber Security, IT Jura og Lederfokus.

I 2023 introducerede Dansk IT et nyt og spændende koncept, hvor de tre konferencer - Cyber SecurityIT Jura og Lederfokus - blev afholdt samtidig på samme sted. Dette initiativ, nu kendt som "Super onsdag," blev en stor succes, og vi er glade for at kunne gentage arrangementet den 18. september 2024.

"Super onsdag" giver dig som deltager mulighed for at vælge den konference, der bedst matcher dit primære fagområde, samtidig med at du kan deltage i oplæg fra de andre konferencer, hvis du ønsker det. 

Tre højt faglige konferencer

Uanset hvilken konference du deltager i, kan du se frem til højt faglige programmer med inspirerende oplægsholdere og den nyeste viden inden for hvert område. Se det fulde program her >>

Her er en kort beskrivelse af de tre konferencer:Lederfokus 2024 bannerDigitaliseringen i Danmark er i fuld fart, og denne konference fokuserer på, hvordan ledere kan navigere i de mange digitale muligheder og udfordringer. Med emner som AI, kvanteteknologi og neuromorfisk computing samt praktiske cases om god ledelse, får du både strategisk indsigt og konkrete værktøjer til at styrke din ledelse.

Tilmeld dig her >>

Cyber Security 2024 bannerDansk IT's vigtigste it-sikkerhedsevent giver et overblik over trusselsbilledet og de nyeste tendenser inden for informations- og cybersikkerhed. Konferencen byder på keynote-oplæg, cases og debatter, der hjælper dig med at sikre dig og din organisation i cyberspace. Her får du mulighed for at sparre og netværke med andre deltagere.

Tilmeld dig her >>

IT Jura 2024 bannerIT Jura-konferencen er det førende mødested for it-advokater og jurister, der arbejder med it-ret. Du får en grundig opdatering på årets it-retlige nyheder og mulighed for at netværke med andre fagfolk. Konferencen, der i år afholdes for 25. gang, giver også 6 kursuspoint og et kursusbevis som dokumentation for efteruddannelse.

Tilmeld dig her >>


Fælles middag og netværksmuligheder

Dagen afsluttes med en fælles middag for alle deltagere, hvilket giver en unik mulighed for at netværke og udveksle erfaringer på tværs af fagområder.

 

EARLY BIRD-rabat 

Tilmeld dig senest den 7. juli 2024 og spar 1.500 kr. med vores Early Bird-rabat.