Slut med kaotiske mandage: Sådan kan din AI-assistent gøre ugens værste dag til den mest produktive

Kan du heller ikke fordrage mandage? Find ud af, hvordan din værste arbejdsdag kan blive den mest produktive med hjælp fra din nye AI-assistent.

For mange er mandag ugens værste dag, men hvad nu hvis vi fortæller dig, at du med hjælp fra AI kan forvandle den til din mest produktive? Lad os tage et kig på, hvordan AI-teknologier så som Gamini, ChatGPT og Microsoft Copilot kan forvandle din mandag fra et mareridt til en succeshistorie.

Mandag morgen: Hvorfor er min indbakke så fuld?

Scenarie: Du åbner Outlook, og din indbakke ligner en digital skraldespand fyldt med ugens problemer, reklamer og alt derimellem.

Løsning: Din AI-assistent kan hurtigt analysere din indbakke, prioritere dine e-mails og foreslå svar på de vigtigste. Den kan endda automatisk planlægge møder og minde dig om deadlines, så du kan starte din uge uden at føle dig overvældet.

Formiddag: Hvordan får jeg styr på al den data i Excel?

Scenarie: Din chef vil have en detaljeret analyse af sidste kvartals salgstal, og du sidder fast med et kæmpe datasæt i Excel.

Løsning: Med din AI-assistent kan du hurtigt skabe overskuelige rapporter ved hjælp af AI-drevne forslag til diagrammer, pivottabeller og endda avancerede formler. Hvad der tidligere tog timer, kan nu klares på få minutter.

Middag: Jeg skal præsentere foran teamet om en time!

Scenarie: Du har et teammøde om en time, og du er endnu ikke begyndt på din præsentation.

Løsning: Din AI-assistent hjælper dig med at skabe imponerende PowerPoint-præsentationer på ingen tid. Den foreslår layout, indhold og billeder, så du kan levere en professionel præsentation uden stress.

Eftermiddag: Hvordan får jeg styr på mine opgaver i Teams?

Scenarie: Din Teams-kanal er fyldt med beskeder, opgaver og samtaler, som du skal holde styr på.

Løsning: Din AI-assistent kan opsummere lange samtaler, spore opgaver og hjælpe dig med at fokusere på det, der virkelig betyder noget. Den sørger for, at du altid er opdateret og aldrig går glip af vigtige beskeder.

Sidst på dagen: Hvordan beskytter jeg mine data?

Scenarie: Du er bekymret for datasikkerhed og vil være sikker på, at dine oplysninger er beskyttet.

Løsning: Din AI-assistent hjælper dig med at implementere de bedste sikkerhedspraksisser og databeskyttelsesforanstaltninger. Den giver dig tips til, hvordan du bruger AI sikkert og ansvarligt, så du kan føle dig tryg og sikker i dit arbejde.


Teknologier som Microsoft Copilot og ChatGPT er altså ikke bare AI-assistenter - de kan blive dine nye partnere i hverdagen, der kan hjælpe dig med at navigere gennem ugens mest udfordrende dag. 

Er du klar til at tage skridtet mod en mere produktiv og mindre stressende arbejdsdag?
Tilmeld dig vores AI-kurser og lær, hvordan du kan bruge teknologierne til at forvandle dine arbejdsdage fra rodet og kaotiske til rolige og overskuelige - ikke mindst dine mandage.


Kursus - Generativ AI - Dansk IT

Grundlæggende ChatGPT

ChatGPT og AI er på alles læber. Hvor starter man, hvad kan det bruges til og hvad skal man være opmærksom på i brugen af ChatGPT? På dette endagskursus hjælper vi dig godt i gang. Efter kurset er du klar til aktivt at bruge ChatGPT i dit arbejdsliv ved at udnytte de mange muligheder teknologien giverdig.
Blockchain 101

Introduktion til Microsoft Power Automate Desktop

Microsoft Power Automate Desktop (PAD) er Microsofts Robotic Process Automation (RPA) værktøj og er inkluderet i din Windows licens uden ekstra omkostninger. Deltag i dette kursus og få styr på, hvordan PAD kan automatisere dine manuelle arbejdsopgaver ved at koble forskellige programmer sammen - helt uden komplekse IT-projekter. Kurset er perfekt for dig, der vil spare tid i din hverdag og gøre dit arbejdsliv smartere.

ChatGPT advanced

Dette kursus giver en intensiv introduktion til avancerede ChatGPT-teknikker, der er designet til at øge din produktivitet. Vi vil gå i dybden med anvendelser i Excel, Python, SQL og API-integrationer, med særligt fokus på hvordan ChatGPT kan benyttes til databehandling og automatiseringsprocesser. Det er det perfekte kursus for dig, der allerede har basale ChatGPT-færdigheder og ønsker at udvikle disse yderligere.

Introduktion til Microsoft Copilot 365

Tag det første skridt ind i Copilot 365's verden og oplev, hvordan det kan gøre din arbejdsdag smartere. På dette kursus får du en grundig introduktion til, hvordan du bruger Copilot 365 i programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams. Du kommer gennem praktiske øvelser, der viser, hvordan AI hjælper dig med at arbejde hurtigere og smartere. Du får tips til, hvordan du bedst beskytter dine data og bruger AI på en sikker måde. Alt i alt, et kursus for dig der vil lære at gøre dine opgaver lettere i Excel, lave flotte præsentationer i PowerPoint, og kommunikere nemmere i Teams med Copilot 365 som din personlige AI assistent.