Nyheder

  Mange danskere tvivler på it-sikkerheden i det offentlige

  Nyhed - Mandag - d. 23-3-2015

  Mange danskere tvivler på it-sikkerheden i det offentlige

  Mere end hver fjerde dansker har slet ikke eller kun i mindre grad tillid til it-sikkerheden i det offentlige, og næsten halvdelen tror ikke meget på, at det offentlige er i stand til forhindre, at ansatte snager i borgernes persondata. Det viser en undersøgelse som A&B Analyse har gennemført for DANSK IT.

  Medierne overdriver ikke it-truslerne – tværtimod!

  Nyhed - Fredag - d. 27-2-2015

  Medierne overdriver ikke it-truslerne – tværtimod!

  Medierne går ikke til yderligheder, når de skal beskrive de trusler mod it-sikkerheden som Danmark står over for, vurderer it-professionelle i en ny rundspørge, som DANSK IT har gennemført i samarbejde med Berlingske Business Magasin.

  Behov for bredbåndsgaranti

  Nyhed - Fredag - d. 27-2-2015

  Behov for bredbåndsgaranti

  Det offentlige bør sikre, at alle kan få bredbåndsadgang med minimum den kapacitet, som initiativerne i den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi kræver, mener DANSK IT.

  Advarsel mod ny internetlogning

  Nyhed - Fredag - d. 13-2-2015

  Advarsel mod ny internetlogning

  DANSK IT er blandt 20 organisationer, der i et brev til Justitsministeriet advarer mod regeringens planer om at genindføre internet sessionslogning i en udvidet form. Det kan være i strid med EU’s charter om grundlæggende rettigheder, lyder det.

  Cloud-aftaler: 10 ting du skal tænke på

  Nyhed - Onsdag - d. 11-2-2015

  Cloud-aftaler: 10 ting du skal tænke på

  Brug af cloud services er blevet en helt almindelig måde at købe it-løsninger og –infrastruktur på, og brugen af cloud bliver stadig mere udbredt. Her er 10 ting, som du skal tænke over, når du indgår cloud aftaler.

  Nyhed - Tirsdag - d. 3-2-2015

  Spar millioner på sagsomkostningerne med datadrevet beslutningsunderstøttelse

  Datadrevet beslutningsunderstøttelse kan give et kæmpe løft i produktiviteten i behandlingen af sager og processer. De fleste danske offentlige myndigheder og virksomheder er allerede meget langt fremme, i forhold til at sikre dataintegration og har flere års erfaring med digital sagsbehandling og dermed lagring af afgørelser og sagsdata. Så nu kan næste generation af IT-systemer anvende dette til at lære rutiner og regler, som kan understøtte sagsbehandlernes beslutningsproces, eller helt automatisere dele af den.

  Nyhed - Onsdag - d. 28-1-2015

  Video: Vi bliver løbet over ende af kompleksitet

  Vi er ved at blive løbet over ende af kompleksitet. Hverken borgerne eller systemet kan overskue, hvad de sidder med, og det er her det digitale skal hjælpe os, lød det fra it-ordfører Karin Gaardsted (S) på DANSK IT’s velbesøgte Danmark 3.0-debatmøde i sidste uge.