Nyheder

  Cloud-aftaler: 10 ting du skal tænke på

  Nyhed - Onsdag - d. 11-2-2015

  Cloud-aftaler: 10 ting du skal tænke på

  Brug af cloud services er blevet en helt almindelig måde at købe it-løsninger og –infrastruktur på, og brugen af cloud bliver stadig mere udbredt. Her er 10 ting, som du skal tænke over, når du indgår cloud aftaler.

  Nyhed - Tirsdag - d. 3-2-2015

  Spar millioner på sagsomkostningerne med datadrevet beslutningsunderstøttelse

  Datadrevet beslutningsunderstøttelse kan give et kæmpe løft i produktiviteten i behandlingen af sager og processer. De fleste danske offentlige myndigheder og virksomheder er allerede meget langt fremme, i forhold til at sikre dataintegration og har flere års erfaring med digital sagsbehandling og dermed lagring af afgørelser og sagsdata. Så nu kan næste generation af IT-systemer anvende dette til at lære rutiner og regler, som kan understøtte sagsbehandlernes beslutningsproces, eller helt automatisere dele af den.

  Nyhed - Onsdag - d. 28-1-2015

  Video: Vi bliver løbet over ende af kompleksitet

  Vi er ved at blive løbet over ende af kompleksitet. Hverken borgerne eller systemet kan overskue, hvad de sidder med, og det er her det digitale skal hjælpe os, lød det fra it-ordfører Karin Gaardsted (S) på DANSK IT’s velbesøgte Danmark 3.0-debatmøde i sidste uge.

  Højere bøder og et styrket Datatilsyn er nødvendige onder

  Nyhed - Onsdag - d. 28-1-2015

  Højere bøder og et styrket Datatilsyn er nødvendige onder

  I alle mulige andre sammenhænge bruger man kontrol og bøder til at regulere uhensigtsmæssig adfærd. Derfor er det kun naturligt, når folketingets Retsudvalg i sin beretning om datasikkerhed anbefaler højere bøder til virksomheder for datasjusk, og at Datatilsynet bliver styrket.

  DANSK IT hilser opgør med udbudsregime velkomment

  Nyhed - Onsdag - d. 21-1-2015

  DANSK IT hilser opgør med udbudsregime velkomment

  Et nyt udkast til forslag til ny udbudslov, der netop har været i høring, indleder et opgør med det eksisterende udbudsregime. Skal regimet helt væltes, er der dog behov for, at loven giver mulighed for endnu større fleksibilitet i udbudsprocessen, mener DANSK IT.

  4 huskeregler til god kravhåndtering

  Nyhed - Onsdag - d. 21-1-2015

  4 huskeregler til god kravhåndtering

  Kravhåndtering er en væsentlig disciplin at holde fokus på, hvis man gerne vil have succes i sit projekt. Projekter er komplekse, fordi de involverer mennesker med forskellige syn, holdninger og erfaringer. Her får du et par huskeregler, der kan hjælpe dig med at huske at vælge og anvende de mest hensigtsmæssige teknikker og metoder.