Nyheder

  Mange danskere tvivler på it-sikkerheden i det offentlige

  Nyhed - Mandag - d. 23-3-2015

  Mange danskere tvivler på it-sikkerheden i det offentlige

  Mere end hver fjerde dansker har slet ikke eller kun i mindre grad tillid til it-sikkerheden i det offentlige, og næsten halvdelen tror ikke meget på, at det offentlige er i stand til forhindre, at ansatte snager i borgernes persondata. Det viser en undersøgelse som A&B Analyse har gennemført for DANSK IT.

  Behov for bredbåndsgaranti

  Nyhed - Fredag - d. 27-2-2015

  Behov for bredbåndsgaranti

  Det offentlige bør sikre, at alle kan få bredbåndsadgang med minimum den kapacitet, som initiativerne i den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi kræver, mener DANSK IT.

  Medierne overdriver ikke it-truslerne – tværtimod!

  Nyhed - Fredag - d. 27-2-2015

  Medierne overdriver ikke it-truslerne – tværtimod!

  Medierne går ikke til yderligheder, når de skal beskrive de trusler mod it-sikkerheden som Danmark står over for, vurderer it-professionelle i en ny rundspørge, som DANSK IT har gennemført i samarbejde med Berlingske Business Magasin.

  Advarsel mod ny internetlogning

  Nyhed - Fredag - d. 13-2-2015

  Advarsel mod ny internetlogning

  DANSK IT er blandt 20 organisationer, der i et brev til Justitsministeriet advarer mod regeringens planer om at genindføre internet sessionslogning i en udvidet form. Det kan være i strid med EU’s charter om grundlæggende rettigheder, lyder det.

  Cloud-aftaler: 10 ting du skal tænke på

  Nyhed - Onsdag - d. 11-2-2015

  Cloud-aftaler: 10 ting du skal tænke på

  Brug af cloud services er blevet en helt almindelig måde at købe it-løsninger og –infrastruktur på, og brugen af cloud bliver stadig mere udbredt. Her er 10 ting, som du skal tænke over, når du indgår cloud aftaler.

  Nyhed - Tirsdag - d. 3-2-2015

  Spar millioner på sagsomkostningerne med datadrevet beslutningsunderstøttelse

  Datadrevet beslutningsunderstøttelse kan give et kæmpe løft i produktiviteten i behandlingen af sager og processer. De fleste danske offentlige myndigheder og virksomheder er allerede meget langt fremme, i forhold til at sikre dataintegration og har flere års erfaring med digital sagsbehandling og dermed lagring af afgørelser og sagsdata. Så nu kan næste generation af IT-systemer anvende dette til at lære rutiner og regler, som kan understøtte sagsbehandlernes beslutningsproces, eller helt automatisere dele af den.