Nyheder

  It-studerende dystede i it-sikkerhed på Hack IT 2018

  Nyhed - Torsdag - d. 25-1-2018

  It-studerende dystede i it-sikkerhed på Hack IT 2018

  30 højtmotiverede it-studerende var samlet til Hack IT 2018 for at dyste om 25.000 kr og muligheden for at pitche deres løsning på konferencen IT-Sikkerhed foran knap 200 it-sikkerhedsprofessionelle.

  Sådan beskytter it-professionelle deres private data

  Nyhed - Torsdag - d. 18-1-2018

  Sådan beskytter it-professionelle deres private data

  It-professionelle gør markant mere end resten af befolkningen for at beskytte deres privatliv på nettet, viser to undersøgelser fra DANSK IT. Blandt andet sætter hele 45 procent af de adspurgte it-folk tape for kameraet på deres computer ellers telefon, mens 20 procent af alle danskere gør det samme.

  Aftale om digitaliseringsklar lovgivning lægger skinnerne til en bedre offentlig sektor

  Nyhed - Tirsdag - d. 16-1-2018

  Aftale om digitaliseringsklar lovgivning lægger skinnerne til en bedre offentlig sektor

  Det er meget tilfredsstillende, at alle Folketingets partier har givet hinanden håndslag på at føre regeringens ambitioner ud i livet, når det kommer til digitaliseringsklar lovgivning. Men det kommer til at kræve enorm disciplin i det politiske arbejde at komme i mål, vurderer DANSK IT, der glæder sig til at se, hvordan forårets lovarbejde vil bære præg af aftalen.

  Nyhed - Torsdag - d. 21-12-2017

  Få beskytter deres digitale privatliv

  Der tales meget om overvågning på nettet, men når det kommer til stykket, gør de færreste danskerne noget aktivt for at beskytte sig. Det viser en undersøgelse, som Analyse Danmark har gennemført på vegne af DANSK IT og DataEthics.

  Nyhed - Onsdag - d. 20-12-2017

  Vær med til at præge debatten om sundheds-it

  DANSK IT’s Udvalg for sundheds-it søger engagerede ildsjæle til at arbejde med holdninger til it i sundhedssektoren i bred forstand. Emnerne står i kø i den offentlige debat, og DANSK IT ønsker at opruste, så vi i højere grad kan bidrage.

  Henrik Mansfeldt Witt ny facilitator for netværket IT Jura

  Nyhed - Tirsdag - d. 19-12-2017

  Henrik Mansfeldt Witt ny facilitator for netværket IT Jura

  Henrik Mansfeldt Witt overtager facilitatorstafetten fra Kim G. Hansen, som har faciliteret netværket It jura i en række år.

  Nyhed - Torsdag - d. 14-12-2017

  Mere end halvdelen af de unge blokerer for reklamer på nettet

  55 procent af de 18-29-årige anvender adblocker, hvilket adskiller sig fra den øvrige befolkning, hvor det blot er 35 procent, der blokerer for reklamer på nettet. Det viser en undersøgelse, som Analyse Danmark har gennemført på vegne af DANSK IT og DataEthics.