Nyheder

  Nu går jagten ind på Digitaliserings­prisen 2017

  Nyhed - Torsdag - d. 10-11-2016

  Nu går jagten ind på Digitaliserings­prisen 2017

  I dag starter kampen om Digitaliseringsprisen 2017. Kommuner, regioner og statslige myndigheder dyster om at vinde prisen som Danmarks bedste digitaliseringsprojekt. Digitaliseringsprisen uddeles på Danmarks største it-konference i Aarhus den 22. marts 2017.

  Nyhed - Onsdag - d. 9-11-2016

  Det agile projektlederskab - ”Ikke-viden” som en nøglekompetence for projektledere

  ”Hvad er nu det for noget?”– tænker du måske som projektleder. ”Når jeg tænker på min hverdag og alle de udfordringer, jeg hele tiden står med, er det vel netop viden og de klassiske lederkompetencer som handlekraft og beslutningsdygtighed, der er brug for?" Svaret er: Ja og Nej!

  It-sikkerhed i tre årtier: Fra diskettelåse til efterretnings­arbejde

  Nyhed - Torsdag - d. 3-11-2016

  It-sikkerhed i tre årtier: Fra diskettelåse til efterretnings­arbejde

  For 30 år siden afholdte DANSK IT sin første konference om it-sikkerhed. Siden da er konferencen blevet en årlig tilbagevendende begivenhed. To it-sikkerhedschefer, der var med fra start, fortæller her om udviklingen på it-sikkerhedsområdet i tre årtier.

  Nyhed - Onsdag - d. 2-11-2016

  Derfor fortæller it-arkitekten ikke, hvad han arbejder med

  Hvorfor giver det ikke mening at tale om personlige succeser inden for Enterprise Architecture og hvad er det nye sort inden for disciplinen? First Vice President Enterprise Architecture og Methodology hos Nykredit, Simon Thorup, svarer her på fem spørgsmål om EA.

  Kodeks for det gode kunde-leverandør samarbejde

  Nyhed - Torsdag - d. 27-10-2016

  Kodeks for det gode kunde-leverandør samarbejde

  Statens It-projektråd, DANSK IT og it-brancheorganisationerne, IT-Branchen og DI Digital har formuleret en række anbefalinger, der skal hjælpe statslige myndigheder og it-leverandører, når de arbejder sammen om store statslige it-projekter.

  Det siger medlemmerne om DANSK IT

  Nyhed - Onsdag - d. 26-10-2016

  Det siger medlemmerne om DANSK IT

  Det er vigtigt for DANSK IT’s medlemmer, at fagligheden i foreningens tilbud fastholdes og fortsat styrkes. Og så skal foreningen blande sig mere i den politiske debat om it og digitalisering, ligesom der skal være bedre mulighed for at være frivillige, netværke og vidensdele. Det er nogle af resultaterne af DANSK IT’s medlemsundersøgelse.