Hvorfor er det så vigtigt at imødekomme de konstant nye krav, der følger med den digitale udvikling?

Den digitale udvikling er ikke længere en trend, man kan forholde sig til isoleret. Den digitale udvikling er en del af alt, hvad vi foretager os både i samfundet, i organisationerne og privat.

I virksomhederne flytter ansvaret for at drive den digitale udvikling fra de tekniske specialister til den del af virksomheden, der er tættest på kunderne, borgerne eller de, som virksomheden/organisationen er sat i verden for at sælge til/ understøtte. Det er et billede på, at det digitale er med over alt, hvad enten vi har fokus på det eller ej.

Det betyder også, at det er nødvendigt at kunne arbejde med hvordan den enkelte leder og medarbejder i organisationen bliver bedre i stand til at tage den digitale udvikling til sig. Det vil sige, at vi skal kunne se det digitale på mange niveauer i organisationen og vi skal kunne tænke innovativt i forhold til hvordan vi skaber organisationer, som får etableret et digitalt dna i ledere, medarbejdere og processer.

I netværk for Digital Transformation arbejder på at vise nye vinkler på, hvordan det digitale kan blive en del af det daglige arbejde. Hvordan kan man tænke det digitale ind i alt, hvad man arbejder med i organisationen – både udvikling, læring og de daglige leverancer. Det gør vi ved at invitere praktikere ind fra både offentlige og private organisationer, som kan give deres vinkel og ved hjælp af oplæg omkring den digitale fremtid og ved reflektions- og læringsprocesser, som en aktiv del af hvert netværksmøde.

Netværk - Mandag - d. 1-1-0001

$name

Meet & Inspire - Tirsdag - d. 29-11-2016

Hør om DR's Transformerprojekt - Åbent møde ved netværket Digital transformation

Hvordan forberedte DR medarbejdere og organisation til at imødegå den digital udvikling?