Få adgang nu: Nyt IT-sikkerhedskursus

Bliv klædt på til sikker IT-adfærd og gør din menneskelige firewall endnu bedre.

Nu er det her endelig! Danmarks (måske) mest underholdende online kursus om IT-sikkerhed. 

Alle har brug for at lære om IT-sikkerhed. Størstedelen af alle hackerangreb og informationssikkerhedsbrud skyldes nemlig menneskelige fejl. Men IT-sikkerhed har ikke ry for at være det mest sexede emne i verden. For mange er det tidskrævende og kedeligt.

Dansk IT har i samarbejde med Danmarks førende e-learningsvirksomhed GoLearn givet IT-sikkerhed en makeover for at gøre emnet mere spændende, tilgængeligt og relevant. I vores nye online awareness-kursusforløb, der består af 24 korte videolektioner, bruger vi humor og kendte skuespillere til at sætte fokus på forskellige trusler mod virksomheders IT-sikkerhed som f.eks. phishing og ransomware.

Kurset er for alle, der har brug for at styrke deres viden om IT-sikkerhed. Ydermere kan det bruges som et awareness-forløb for virksomheder. Det kan nemt implementeres i og tilpasses organisationens behov. 

Der er behov for en adfærdsændring hos medarbejderne, hvis virksomhedens IT-sikkerhed skal styrkes. 

Medarbejdere er et vigtigt aktiv i kampen mod cybertrusler. Og det er typisk ikke nok, at virksomheden blot oplyser sine medarbejdere om IT-sikkerhedsrisici - det handler i høj grad også om, at de skal føle et større ansvar overfor sikker adfærd. Det kræver en adfærdsændring hos medarbejderne. 

”De virksomheder, der ikke har fokus på at træne sine medarbejdere i IT-sikkerhed, sætter reelt set hele det digitale fundament på spil. Det er ikke bare PC’en, der ikke duer, det er hele fundamentet for forretningen, der kan gå i stykker,” siger Jeanette Hartz, adm. direktør i Dansk IT.

GoLearn og Dansk IT har valgt at bruge humor som våben mod hacking og som et middel til at formidle et seriøst emne i vores nye IT-sikkerhedskursus. Humor gør, at medarbejderne bedre husker, hvad de har lært, og det er netop fundamentet for, at en adfærdsændring kan finde sted.  

Skal en virksomhed i gang med en awareness-kampagne, kan e-learning ikke alene skabe en ændret adfærd hos medarbejderne. Derfor supplerer GoLearn og Dansk IT med implementeringsværktøjer og nudging-materiale, så som plakater og screen savers, der er lette at forankre og kan tilpasses virksomhedens eller organisationens behov. Alt dette er inkluderet i vores IT-sikkerhedskursuspakke. 

Se kurset nu - helt gratis! 

Medlemmer af Dansk IT har fri adgang til online kurset gennem den aftale, Dansk IT har indgået med GoLearn.

Kurset ligger nu tilgængeligt for medlemmer på DIT Akademi.

IT-sikkerhedskursus fra GoLearn og Dansk IT

Kursus om IT-sikkerhed og awareness [E-learning]

Gå ikke glip af dette innovative og engagerende online kursus i IT-sikkerhed. Kurset er udarbejdet i samarbejde mellem Dansk IT og GoLearn og har til formål at give dine medarbejdere en grundig, lærerig og ikke mindst sjov indføring i IT-sikkerhed.