Tid til at tage det næste skridt i din udvikling? 

Arbejdsmarkedet er dynamisk. Derfor er det vigtigt, at du er opdateret med den nyeste viden på dit område. Giv dine kompetencer et løft og skab mærkbare og målbare resultater. For dig selv og din arbejdsplads. 

Find kurset, der matcher dig og dit interesseområde på dit.dk. Vi er klar med efterårets kurser. Du kan se et lille udvalg her. 
Arkitekturstyring

Arkitekturstyring

Kurset Arkitekturstyring er til dig, der har behov for systematisk at styre sammenhængen mellem forretnings- og it-arkitektur for at understøtte forretningens behov. 
Forretningsmodellering

Forretningsmodellering

Kurset Forretningsmodellering er ideelt for dig, der gerne vil kunne analysere, fastlægge og dokumentere forretningsprocesser og -begreber. 
Begrebsmodellering

Begrebsmodellering

Begrebsmodellering fokuserer på at definere forretningsmæssige begreber som led i at strukturere forretningsmæssige data, så alle interessenter har samme forståelse af de forretningsmæssige begreber.
Grundlæggende It

Grundlæggende it: Få styr på de vigtige teknologier og begreber

Opnå overblik over it og digitalisering, forstå kernebegreberne og værktøjerne inden for it og bliv i stand til at tale om it i din egen organisation. Som deltager på kurset opnår du en grundlæggende it-forståelse, og kommunikationen med resten af organisationen herunder it, styrkes. Du bliver derfor en digital medspiller.
DevOps

DevOps Introduktion

Bliv introduceret til DevOps og få overblik over, hvad DevOps omfatter i form af principper, begreber, praksis, organisation, kultur og kontroller.
Design sketching og grafisk facilitering

Visuel facilitering af komplekse data

NEJ - dette kursus handler ikke om at tegne pæne rammer om overskriften. Kurset er målrettet it-professionelle, der kan se en fordel i at bruge visuel facilitering som værktøj i udviklingsprocesser. På kurset lærer du at visualisere data og skabe overblik over komplekse problemstillinger. Derudover lærer du, hvordan du kan bruge visualisering som et tænke- og samarbejdsredskab.