Klar til Reboot? Dansk IT er din samarbejdspartner, når virksomheden tager hul på den digitale fremtid

Nye tider betyder nye muligheder. Muligheder for at udvikle bedre digitale produkter og services, muligheder for at styrke interaktionen med kunderne og markedet og muligheder for at udnytte potentialet i nye digitale teknologier. Skal Dansk IT hjælpe jer godt på vej med vores nye Reboot-koncept?

Reboot

Coronakrisen har for mange virksomheder betydet en ny virkelighed. Krisen har også tydeliggjort, hvor afgørende digitaliseringen er for virksomhedens evne til at navigere i uroligt farvand og for mulighederne for at lancere nye innovative tiltag, når der er allermest behov for det.

Nu skal vi se fremad, og vi skal turde at sætte nye ambitiøse mål for digitaliseringen. Reboot giver dig mulighed for at kickstarte det arbejde. 

Med en Reboot-medarbejderdag designet af Dansk IT kan din virksomhed for alvor komme ud af coronakrisens skygge og tage hul på den digitale fremtid. Vi skræddersyr den perfekte medarbejderdag ud fra jeres ønsker og behov. Reboot virksomheden i samarbejde med Dansk IT.

Sådan hjælper Reboot danske virksomheder og organisationer
Kort fortalt er Reboot en skræddersyet medarbejderdag om digital transformation. Dansk IT tager altid udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, og det betyder, at medarbejderdagen vil zoome ind på de konkrete muligheder og udfordringer, din virksomhed står med i den digitale transformation. 

Vi designer blandt andet workshops, der kan skabe en fælles forståelse på arbejdspladsen af, hvordan virksomheden kan styrkes med digitale tiltag. Samtidig har vi et omfattende katalog med dygtige og inspirerende oplægsholdere, hvilket betyder, at medarbejderdagen bliver så relevant og givende som overhovedet muligt.

Når I bestiller en Reboot-dag hos Dansk IT, får I altid rådgivning om digitalisering og kompetencer. Vi lytter til jeres konkrete ønsker og oversætter det til en medarbejderdag med det optimale udbytte for virksomheden.

Med en Reboot-dag får man altid styrkede kompetencer, ny inspiration og et stærkere fællesskab.

Læs mere om Dansk IT's Reboot