Styrk dine kompetencer online hos Dansk IT: Her er alle mulighederne

Du kan nemt deltage i Dansk IT’s mange aktiviteter online. Læs om mulighederne for live-streaming, webinarer og onlinekurser.

Online

Dansk IT har over de senere år løbende sat gang i nye initiativer, der gør det muligt for medlemmer, kursusdeltagere og andre at deltage i foreningens mange aktiviteter online. 

Det betyder, at der i dag er gode muligheder for at styrke sine kompetencer via blandt andet onlinekurser, webinarer og live-streaming.

I lyset af den seneste udvikling med coronavirusset COVID-19 har Dansk IT besluttet at sætte gang i endnu flere onlineaktiviteter i den kommende tid. Behovet for at styrke sine kompetencer med f.eks. et nyt kursus forsvinder ikke, selvom store dele af verden og dermed også Danmark i øjeblikket er påvirket af corona-situationen. 

- Vi har allerede et velfungerende teknisk setup, der gør det muligt at udbyde onlinekurser og at afvikle netværksmøder og andet online, og vi kommer til at fokusere ekstra meget på de onlinebaserede tilbud i den kommende tid, forklarer Louise Møller Wagner, afdelingschef for kurser og netværksgrupper i Dansk IT. Hun tilføjer: 

- Vores mission er at hjælpe danskerne med at styrke deres digitale kompetencer, og vi ønsker at give alle mulighed for at få ny viden og nye kompetencer, uanset om de vil deltage fysisk her på Vermundsgade hos Dansk IT eller foretrækker at være med via vores onlineplatform. Det gælder både vores åbne kurser og de kurser, der afholdes on demand hos en virksomhed eller organisation.

Du kan få et overblik over de konkrete muligheder for onlinekurser ved at kontakte Louise Møller Wagner på telefon 33179778 eller lw@dit.dk.

Meet & Inspire som live-streaming og webinar
Alle medlemmer af Dansk IT har adgang til Meet & Inspire, foreningens gratis arrangementer, hvor der er fokus på alt fra blockchain og kunstig intelligens til digital ledelse. Der afholdes ca. 70 arrangementer om året rundt omkring i landet, og disse arrangementer kan også live-streames på selve dagen og tilgås som webinarer efterfølgende.

Dansk IT mener, at alle medlemmer skal kunne mødes både fysisk og virtuelt. En del af denne strategi er at ligestille de fysiske og de virtuelle mødedeltagere. Derfor kan man også byde ind med spørgsmål og kommentarer på de samme vilkår som normalt, selvom man deltager i et Dansk IT-arrangement online frem for fysisk. 

Få overblikket over kommende Meet & Inspire-møder. 

Læs mere om Dansk IT’s webinarer. 

Mange flere online-tilbud
Dansk IT har en række andre tilbud, der også er onlinebaserede. Blandt andet udgiver vi podcasten Tech og strategi i øjenhøjde, hvor mennesker med dyb indsigt på it-området gør dig klogere på emner som it-ledelse, digital transformation, GDPR og cybersikkerhed 

Der er nu udgivet 37 episoder af podcasten Tech og strategi i øjenhøjde. 

Find desuden artikler, videoer og andet fagligt indhold på www.dit.dk.