Frivillig tech-skole for etniske minoritetskvinder søger undervisere

ReDI School er en non-profit IT-skole, der tilbyder etniske minoritetskvinder gratis IT-kurser på flere niveauer. Lige nu søger de frivillige undervisere til København.

ReDI School skaber digital empowerment ved at give kvinderne mulighed for at opkvalificere deres digitale kompetencer samt udvide deres sociale og professionelle netværk i Danmark.

ReDI School blev lanceret i København i efteråret 2019 og samarbejder med erhvervslivet, den offentlige sektor og NGO’er om at give kvinderne nye muligheder. Skolen har netop afsluttet deres pilotprojekt på 6 uger, og trods den korte varighed har kurserne allerede opnået flotte resultater: 97% af eleverne har fået bedre digitale kompetencer, 96% har fået en højere tro på sig selv, og så er der endda nogle, der har fået job efter at have lært at lave et professionelt CV.

Det er frivillige fra erhvervslivet, der underviser eleverne, og man kan med rette sige, at de flotte resultater er deres fortjeneste. Til foråret starter ReDI School deres første 12-ugers semester, og til det søger de frivillige undervisere, som vil hjælpe med at skabe digital empowerment ved at undervise eleverne i basale computer kompetencer, JavaScript eller User Experience (UX).

Er du interesseret i at læse mere eller tilmelde dig, så kan du gøre det her.

Du er også velkommen til at kontakte Frida Hammel på frida@redi-school.org, hvis du har spørgsmål.