Investér i fremtiden og sponsorér studerende til DANSK IT's konferencer

Nu kan din virksomhed investere i fremtidens it-professionelle. DANSK IT's nyeste koncept 'Investér i fremtiden' går ud på, at virksomheder kan sponsorere studerende og give dem en unik mulighed for at deltage til DANSK IT's konferencer.

Kunne din virksomhed tænke sig studerende som repræsentanter for din virksomhed til DANSK IT's konferencer? Så giver DANSK IT jer nu muligheden for at profilere jer som en virksomhed, der bakker op om fremtidens it-professionelle. Samtidig er I med til at skabe gode ambassadører i relevante studiemiljøer og ikke mindst synliggøre jeres virksomhed, som en attraktiv arbejdsplads. 

Det gjorde Advice på SummIT 2018. Se videoen og hør, hvad tre it-studerende fra Aalborg Universitet fik ud af, at være med til konferencen:


 

- Muligheden for at deltage til DANSK IT’s konferencer giver et rigtig godt indblik i, hvad der sker ude i den virkelige verden. Vi er meget lukket inde af de rammer, der er på universitetet, så det har været rart at komme ud at høre, hvordan de andre deltagere på konferencen ser på problematikker, i forhold til virkeligheden, fortæller Ida Rue Thuesen, it-studerende på Aalborg Universitet.

Win-win-situation

'Investér i fremtiden' er fordelagtigt for både for virksomhederne og de studerende. 

Virksomhederne: Som sponsor af studerende til DANSK IT's konferencer kan I markedsføre jeres virksomhed som en fremtidig, attraktiv arbejdsplads blandt studerende. På DANSK IT's hjemmeside fremhæves jeres virksomhed med logo, for at vise, at I i samarbejde med DANSK IT investerer i fremtiden. På selve konferencen vil det ligeledes fremgå, at de studerende er sponsoreret af netop jeres virksomhed. 

DANSK IT kan være behjælpelig med at finde studerende til de forskellige konferencer, men I er også velkomne til selv at rekruttere de studerende og invitere dem med på konferencerne. 

- Virksomhederne har brug for det unge guld, til at styrke virksomhedens it-kompetencer yderligere i fremtiden, i takt med digitaliseringens hurtige udvikling. Derfor er ’Investér i fremtiden’ en god mulighed for virksomhederne til at rekruttere de studerende, it-talenter på DANSK IT’s konferencer, fortæller konferencechef hos DANSK IT, Hans Ravnkjær Larsen.

De studerende: På DANSK IT’s konferencer får de studerende fagligt indspark og viden omkring, hvad der rører sig i erhvervslivet, hvilke udfordringer it-professionelle sidder med ude i det virkelige liv. Det er en oplagt mulighed for at skabe et professionelt netværk og komme nærmere deres fremtidige arbejdsplads.

Læs flere praktiske informationer og omkostninger ved 'Investér i fremtiden' nedenfor


Nyhed - Onsdag - d. 16-1-2019

Investér i fremtiden

Bliv sponsor på konceptet ’Investér i fremtiden’ og giv studerende en unik mulighed for at deltage på Dansk IT’s konferencer, hvor de får mulighed for at netværke med it-professionelle.