5 gode grunde til at du skal deltage på Smart City Case Competition

Den 2. marts 2019 afholder DANSK IT Smart City Case Competition i samarbejde med Aarhus CityLab. DANSK IT sætter DKK 10.000.- på højkant til vindergruppen, så hvis du har en ’changemaker’ gemt i maven, så læs mere her.

Dette års case competition afholdes i Aarhus og handler om at bringe byens, borgernes og virksomhedernes data i spil på og omkring Aarhus CityLab.

Er du i tvivl om Smart City Case Competition er din lørdag værd, så får du her 5 gode grunde til at deltage:

# 1 Du bliver udfordret og får rum til at arbejde kreativt og faciliteret med data

# 2 Du vil udarbejde løsninger, som potentielt har værdi for by og borgere i Aarhus

# 3 Du vil møde andre changemakers som dig selv og dermed udvide dit netværk

# 4 Deltager du på et af de 3 bedste hold, sikrer du dig en billet (til en værdi af DKK 6.080.-) til konferencen OffDig 2019, hvor du får mulighed for at præsentere din case for de øvrige deltagere (forventeligt 1500 i alt)

Og så den åbenlyse…

# 5 Der er DKK 10.000.- på højkant!

Smart City case competition 2019

Meet & Inspire - Lørdag - d. 2-3-2019

Smart City Case Competition [Aarhus]

Take part and create engaging solutions and creative experiences in Aarhus, a leading European Smart City - by the use of open and public data.
OffDig konferencen

Indhold - Onsdag - d. 13-3-2019

OffDig 2019

Den 13. - 14. marts 2019 byder DANSK IT endnu engang velkommen til to spændende dage i Aarhus med højt fagligt indhold, networking og erfaringsudveksling. Med mere end 1500 deltagere er 'Offentlig digitalisering' den største danske konference, der stiller skarpt på digitaliseringen af den offentlige sektor.