DANSK IT lancerer nyt fagligt koncept: Meet & Inspire er gratis arrangementer for alle medlemmer

Glæd dig til over 70 fagligt inspirerende arrangementer over hele landet og til live-streaming og webinarer. De nye Meet & Inspire-arrangementer er gratis for alle medlemmer.

Meet & Inspire er navnet på fremtidens medlemsarrangementer i DANSK IT. De over 8.000 medlemmer af foreningen har alle gratis adgang til Meet & Inspire, der bliver afholdt rundt omkring i landet og også kan live-streames og tilgås som webinarer efterfølgende. 

Emnerne, der bliver taget op på Meet & Inspire, er alt fra DevOps, microservices, blockchain og kunstig intelligens til gevinstrealisering, service management og kontrakter. 

Tidligere har DANSK IT afholdt ’På vej hjem’-møder, men tiden er kommet til at gentænke, udvide og styrke de gratis medlemsarrangementer.  

- Vi ønsker at afholde de faglige medlemsarrangementer både morgen, middag og aften. Der kommer mange flere lokationer i spil, og møderne bliver afholdt både fysisk og virtuelt. Vi kalder det Meet & Inspire, fordi det grundlæggende koncept er, at it-professionelle mødes og bliver inspireret ud fra en række aktuelle emner, fortæller Fabian Berg, der står for planlægningen af Meet & Inspire.

Planlægningen sker i tæt samspil med medlemmerne
Med lanceringen af Meet & Inspire bliver der også i højere grad end tidligere mulighed for, at medlemmer af DANSK IT kan spille en aktiv rolle i idéudviklingen af kommende arrangementer og også kan lægge lokaler til. Det sker naturligvis med hjælp fra DANSK IT’s medarbejdere.

- Medlemmerne har fingeren på pulsen og ved, hvad der er oppe i tiden. De ved, hvilke faglige udfordringer, de har, og hvilke teknologiske tendenser, de har behov for at blive opdateret på. Med Meet & Inspire-konceptet er der plads til både medlemsarrangementer med 100 deltagere og det lille nichemøde med måske kun 12 deltagere, forklarer Louise Møller Wagner, der er afdelingschef for kurser og medlemsarrangementer. 

Live-streaming og webinarer
Meet & Inspire betyder også, at medlemmerne af DANSK IT både mødes fysisk og virtuelt. Derfor bliver stort set alle Meet & Inspire-arrangementer live-streamet på nettet, ligesom man efterfølgende kan tilgå dem som webinarer på dit.dk

- Vi har en ambition om at blive endnu bedre til at ligestille de fysiske og de virtuelle mødedeltagere. Det betyder eksempelvis, at man sagtens kan byde ind med spørgsmål og kommentarer, selvom man deltager i mødet over nettet, lyder det fra Fabian Berg. 

Der kommer til at være over 70 forskellige Meet & Inspire-møder om året. DANSK IT har en erklæret målsætning om, at de skal finde sted i både vest- og øst-Danmark. Det betyder også, at der vil blive flere møder vest for Storebælt i de kommende år, ligesom der naturligvis også fortsat vil være mange møder på Bredgade i København, hvor sekretariatet har til huse.  

Læs mere om Meet & Inspire og om kommende arrangementer. 

Kontakt holdet bag Meet & Inspire
Hvis du har idéer til emner, der bør tages op af Meet & Inspire eller ligefrem ønsker at lægge lokaler til arrangementet, kan du kontakte: 

Fabian Berg
Junior projektleder
31 21 60 35
fb@dit.dk

Louise Møller Wagner
Afdelingschef - Kurser og medlemsarrangementer
33 17 97 78
lw@dit.dk
 
Nanna Munch Larsen
Projektassistent
31 33 55 81
nml@dit.dk

Meet & Inspire
På billedet ses Louise Møller Wagner (th), afdelingschef for kurser og medlemsarrangementer, Fabian Berg, junior projektleder, Nanna Munch Larsen, projektassistent.