Se billederne fra Hack IT: 40 talentfulde studerende deltog i hackathon

DANSK IT og NC3 arrangerede i den forgangne weekend for anden gang et hackathon om it-sikkerhed, Hack IT. Se billeder fra weekenden her.

40 konkurrencedeltagere. Otte hold. Fem cases. 

Det var setuppet, da DANSK IT og NC3 i sidste weekend for anden gang stod bag et hackathon henvendt til unge studerende, hvor omdrejningspunktet var it-sikkerhed. Hack IT blev en stor succes med i alt 60 deltagere, hvis man tæller politibetjente, sponsorer og DANSK IT-medarbejdere med.

De 40 deltagere i konkurrencen blev hentet i bus på Københavns Hovedbanegård. Herfra gik turen til NC3’s hovedkvarter i Glostrup, hvor alle deltagere skulle igennem det officielle sikkerhedstjek, før Hack IT kunne gå i gang. 

Det blev holdet ”MF3”, der løb med sejren i dette års Hack IT, og de fem deltagere vandt således også førstepræmien på 10.000 kroner og billetter til DANSK IT’s IT-sikkerhedskonference i januar 2019.

Inden for de kommende uger vil du kunne se en video om Hack IT her på siden, men indtil da kommer her lidt stemningsbilleder fra Hack IT 2018:

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

HackIT

A great thanks to our sponsors 

taktaktaksponsorer


NC3 Claus Birkelyng

Nyhed - Torsdag - d. 25-10-2018

På besøg hos NC3: Sådan arbejder hackerne i politiets tjeneste

Den 16. og 17. november afholder DANSK IT Hack IT i samarbejde med politiets Nationale Center for Cybercrime (NC3). I den anledning har vi talt med centerchef og politiinspektør hos NC3, Claus Birkelyng, om hvad de egentlig går og laver på den svært befæstede adresse i Glostrup, og om hvad de søger, når de rekrutterer nye medarbejdere til politiets inhouse-hackerteam.