På vej med flere medlemstilbud

DANSK IT er gået i gang med at udvikle nye og flere medlemstilbud. Læs her, hvilke initiativer, vi er i gang med.

Først og fremmest er DANSK IT en medlemsforening og interesseorganisation. Det er altså din forening, og derfor hører jeg meget gerne fra dig, hvis du har forslag til aktiviteter og services, som du savner. Med 6.000 medlemmer er det ikke sikkert, vi kan opfylde alle ønsker, men det er meget vigtigt at høre dine meninger og ideer – send dem endelig til mig.

Flere tilbud til medlemmerne er et af de vigtigste punkter på min agenda. Som medlem har du adgang til gratis på-vej-hjem-møder og webinarer, i den kommende tid fx om K03 i praksis og ”Business casen”. Vi vil gøre sådanne tilbud mere tilgængelige ved brug af live streaming, så alle medlemmer får mulighed for at deltage – uanset hvor i landet, de befinder sig. Vi vil også udvide med nye tilbud specielt inden for adgang til it-kompetencer og ny viden. Disse nyheder vil du kunne læse mere om i de kommende måneder.

Vi gør vores politiske indflydelse gældende, blandt andet med målet at gøre Danmark til et førende digitalt land - et d-land (Danmark 3.0). DANSK IT har i den forbindelse løbende dialog med mange parter, herunder Margrethe Vestager, Morten Østergaard, Michael Aastrup, Ole Sohn og Trine Bramsen m.fl. I september holder vi møde med finansminister Bjarne Corydon, og i oktober holder vi et debatarrangement med kulturminister Marianne Jelved om kulturen i et d-land.

Faglig udvikling skabes blandt andet gennem netværk, kurser og konferencer. Vi ønsker at udvide vore populære netværksaktiviteter i antal og omfang – både fysisk og virtuelt. i takt med, at de sociale medier får større og større betydning. Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du ønsker at deltage i de forskellige aktiviteter,– eller har gode ideer til nye netværk og emner. Vores tilbud fremgår afwww.dit.dk.

DANSK IT er for it-professionelle. Det vil vi også være fremover. Og i takt med, at it-fagene udvikler sig, skal vi følge med denne udvikling. De nye generationer af it-professionelle ser måske anderledes på fag og kompetencer – eller de arbejder med nye it-områder som følge af den tekniske udvikling. Vi vil derfor forny DANSK IT og på den måde sikre, at DANSK IT forbliver en attraktiv forening - også for det stigende antal unge, der kommer ud fra it-uddannelserne.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – for DANSK IT er din forening.

Med venlig hilsen Per Andersen – pa@dit.dk Direktør