Dataansvarlighed

Du bliver en del af et fortroligt forum, som bliver ajourført med hensyn til nye afgørelser og vejledninger. Netværket har fokus på både de juridiske aspekter og praktisk implementering.

Dit udbytte

Medlemsprofil

Program og kommende møder

Facilitatorer

Vigtige oplysninger

Din hverdag er din forberedelse

Medlemsportræt: Gitte Mathiasson har altid været interesseret i dataetik. Derfor har hun både siddet i Dansk IT´s arbejdsgruppe for dataetik, og i dag er hun medlem af netværksgruppen Dataansvarlighed (tidl. Persondatabeskyttelse i praksis). Her bliver hun både holdt ajour med nye regler og myndighedskrav men samtidig får mulighed for at drøfte de etiske overvejelser bag dataansvarlighed.
Kursus - Grundlæggende IT-sikkerhed for ikke teknikere - Dansk IT

Grundlæggende IT-sikkerhed for ikke teknikere

På kurset introducerer vi dig til de mest generelle termer og emner inden for informationssikkerhed og du vil få en grundlæggende forståelse for Informationssikkerhed som felt.

DIT Akademi: Kompetencer inden for it og digitalisering

DIT Akademi er en vidensplatform for alle, der beskæftiger sig med it og digitalisering og har brug for løbende kompetenceudvikling, ny faglig viden og inspiration. Her får du både faglige videoer og artikler og livestreaming af spændende events. Alle medlemmer af Dansk IT har fuld adgang til DIT Akademi.