Netværk

DANSK IT driver it-faglige netværk, hvor stærke relationer, sparring og ny viden er til værdi for både dig og din organisation.

Meld dig ind i et fagligt netværk og få højt kvalificeret faglig viden, inspiration og fortrolig sparring året rundt. Du finder netværk både i København og i Aarhus.

I netværket får jeg en uhøjtidelig og åbenhjertig dialog - på et højt fagligt niveau - med andre arkitekter om de udfordringer, vi møder i vores dagligdag.

Netværksmedlem Morten Hindsholm, Chefapplikationsarkitekt ved Nykredit
Udvalgte arrangementer

Netværk ITIL

Meet & Inspire - Mandag - d. 11-3-2019

Netværksmøde om sammenhæng mellem metoder og frameworks i ITSM [København]

Deltag gratis i netværksmødet for IT Service Management og se om netværket er noget for dig.
Store Netværksdag 2019

Konference - Onsdag - d. 10-4-2019

Store Netværksdag 2019 

Vanen tro inviterer DANSK IT alle netværksmedlemmer til en dag fyldt med inspiration og networking, når vi afholder Store Netværksdag d. 10. april 2019. Deltagelse er gratis og eksklusivt for netværksmedlemmer af DANSK IT.
Helle Vibeke Tuxen medlem af DANSK IT's netværk program- og porteføljeledelse. Senior projektleder hos EG

Nyhed - Onsdag - d. 10-10-2018

Netværksmedlem: Møderne er mit helle

Helle Vibeke Tuxen, medlem af netværket Program- og porteføljeledelse, bruger netværket til sparring på faglige udfordringer og inspiration til at kunne rykke på sin rolle som Senior Projektleder hos EG.
Kunstig intelligens

Nyhed - Mandag - d. 18-2-2019

Har du store digitale ambitioner – mens det kniber med realiseringen? Sådan kan du løfte den digitale innovation

Claus Hagen Nielsen, der er kåret som Årets CIO i Danmark og i dag er CIO-rådgiver hos Gartner, er ikke i tvivl om, hvordan danske virksomheder og deres it-organisationer kan blive bedre til at realisere de digitale visioner. Din plan skal være ekstremt operationel, og organisationen skal være moden og trimmet, lyder hans anbefaling i dette interview.