Om DANSK IT Netværk

DANSK IT har 20 netværk for it-professionelle med hvert deres faglige fokusområde. Som medlem af et DANSK IT Netværk bliver du en del af et fortroligt forum, hvor du kan styrke din faglige profil igennem sparring, inspiration og erfaringsudveksling. 

Dit udbytte af et netværksmedlemskab

 • Sparring og netværk på tværs af brancher og i et fortroligt forum
 • Inspiration til dig selv og din virksomhed samt nyt til ”værktøjskassen”
 • Stor indflydelse - netværksmedlemmerne fastsætter temaerne sammen med facilitatorerne
 • Højt fagligt niveau og output fra netværksmøderne - facilitatorerne er eksperter på fagområderne og netværksmedlemmerne har de rette faglige profiler
 • Hvert år får du invitation til Store Netværksdag - et gratis arrangement for alle netværksmedlemmer, hvor du kan netværke på tværs af alle DANSK IT´s faglige netværk og opleve inspirerende oplæg

Hvem, hvordan og hvor?

 • Netværksmedlemmerne er fra større og mindre private virksomheder, offentlige instanser og myndigheder
 • Du deltager i fire - seks møder om året. Mødedatoerne bliver planlagt et år i forvejen, så du kan sikre din deltagelse og få mest muligt ud af dit medlemskab
 • Møderne foregår både hos medlemsvirksomhederne, som virksomhedsbesøg og i DANSK IT´s egne lokaler i København. Der er netværk forankret både i København og i Århus 

Pris

Prisen for et medlemskab af et netværk er 7.650,00 kr. ekskl. moms per år – undtagen de strategiske netværk som koster hhv. 14.500,00 kr. og 20.000,00 kr. ekskl. moms per år.
Medlemskab af et DANSK IT Netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT på 1.585,00 kr. per år. 

Er du medlem af Finansforbundet? Så har du mulighed for at medlem af et netværk til kun 1.000,00 kr. for dit første års medlemskab samt gratis medlemskab af DANSK IT (bemærk at dette ikke gælder Strategiske netværk). Kontakt Netværksafdelingen for at høre mere.  

DANSK IT har flere virksomhedsaftaler, hvor medlemskab af et netværk er inkluderet. Kontakt Netværksafdelingen for at høre, om din arbejdsplads har en aftale.

Optagelse i netværksgruppe

 • Udfyld formularen
 • Du bliver kontaktet af DANSK IT, når din ansøgning er vurderet af facilatoren for netværket. Alle nye medlemmer skal vurderes af netværksfacilitatoren for at sikre, at medlemmets faglighed og kvalifikationer matcher netværkets profil og styrker netværket 
 • Vi anbefaler, at du fra starten har talt med din ledelse om finansiering af et netværksmedlemskab

Dit medlemskab af et netværk er personligt - dette for at sikre fortroligheden i netværket. Det er derfor ikke muligt at sende en kollega i stedet.

Ændrer dit faglige fokus, kan du altid skifte netværk, så det matcher dine faglige udfordringer og behov.   

Er du nysgerrig på et netværk men usikker på, om det er det rigtige for dig, kontakt Netværksafdelingen for mulighed for et prøvemøde.

Benyt alle DANSK IT´s medlemstilbud

Som netværksmedlem har du også adgang til DANSK IT´s mange Meet & Inspire-møder og webinarer. Derudover får du adgang til kurser og konferencer til medlemspriser. Se alle medlemsfordele her.  


Medlemmerne evaluerer netværkene til 4,0 på en 5-skala

Udvalgte arrangementer

Store Netværksdag 2019

Konference - Onsdag - d. 10-4-2019

Store Netværksdag 2019 

Vanen tro inviterer DANSK IT alle netværksmedlemmer til en dag fyldt med inspiration og networking, når vi afholder Store Netværksdag d. 10. april 2019. Deltagelse er gratis og eksklusivt for netværksmedlemmer af DANSK IT.
Helle Vibeke Tuxen medlem af DANSK IT's netværk program- og porteføljeledelse. Senior projektleder hos EG

Nyhed - Onsdag - d. 10-10-2018

Netværksmedlem: Møderne er mit helle

Helle Vibeke Tuxen, medlem af netværket Program- og porteføljeledelse, bruger netværket til sparring på faglige udfordringer og inspiration til at kunne rykke på sin rolle som Senior Projektleder hos EG.