Om DANSK IT Netværk

DANSK IT har over 20 netværk for it-professionelle med hvert deres faglige fokusområde. Som medlem af et DANSK IT Netværk bliver du en del af et fortroligt forum, hvor du kan styrke din faglige profil igennem sparring, inspiration og erfaringsudveksling. 

Dit udbytte af et netværksmedlemskab

 • Sparring og netværk på tværs af brancher og i et fortroligt forum
 • Inspiration til dig selv og din virksomhed samt nyt til ”værktøjskassen”
 • Stor indflydelse - netværksmedlemmerne fastsætter temaerne sammen med facilitatorerne
 • Højt fagligt niveau og output fra netværksmøderne - facilitatorerne er eksperter på fagområderne og netværksmedlemmerne har de rette faglige profiler
 • Hvert år inviteres du til Den Store Netværksdag, hvor du har mulighed for at netværke på tværs af alle DANSK IT´s faglige netværk og opleve inspirerende oplæg

Hvem, hvordan og hvor?

 • Netværksmedlemmerne er fra større og mindre virksomheder, offentlige instanser og myndigheder
 • Du deltager i 4-6 møder om året. Mødedatoerne bliver planlagt et år i forvejen, så du kan sikre din deltagelse og få mest muligt ud af dit medlemskab
 • Møderne foregår både hos medlemsvirksomhederne, som virksomhedsbesøg og i DANSK IT´s egne lokaler i København. Der er netværk forankret både i København og i Århus 

Pris

Prisen for et medlemskab af et netværk er 7.650,00 kr. ekskl. moms per år – undtagen de strategiske netværk som koster hhv. 14.500,00 kr. og 20.000 kr. ekskl. moms per år.
Medlemskab af et DANSK IT Netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT på 1.585,00 kr. per år. 

DANSK IT har flere virksomhedsaftaler, hvor medlemskab af et netværk er inkluderet. Kontakt Netværksafdelingen for at høre, om din arbejdsplads har en aftale.

Optagelse i netværksgruppe

 • Udfyld formularen
 • Du bliver kontaktet af DANSK IT, når din ansøgning er vurderet af facilatoren for netværket. Alle nye medlemmer skal vurderes af netværksfacilitatoren for at sikre, at medlemmets faglighed og kvalifikationer matcher netværkets profil og styrker netværket 
 • Vi anbefaler, at du fra starten har talt med din ledelse om finansiering af et netværksmedlemskab

Dit medlemskab af et netværk er personligt - dette for at sikre fortroligheden i netværket. Det er derfor ikke muligt at sende en kollega i stedet.

Ændrer dit faglige fokus, kan du altid skifte netværk, så det matcher dine faglige udfordringer og behov.   

Er du nysgerrig på et netværk men usikker på, om det er det rigtige for dig, kontakt Netværksafdelingen for mulighed for et prøvemøde.

Benyt alle DANSK IT´s medlemstilbud

Som netværksmedlem har du også adgang til DANSK IT´s mange På Vej hjem-møder og webinarer. Derudover får du adgang til kurser og konferencer til medlemspriser. Se alle medlemsfordele her.  

Medlemmerne evaluerer netværkene til 4,0 på en 5-skala

Udvalgte arrangementer

Den Store Netværksdag 2018

Konference - Fredag - d. 25-5-2018

Den Store Netværksdag 2018

DANSK IT inviterer til en eftermiddag fyldt med inspiration og networking d. 19. september 2018. Deltagelse er gratis og eksklusivt for netværksmedlemmer af DANSK IT.

Nyhed - Onsdag - d. 14-2-2018

It-konsulent: Netværket holder mig opdateret og gør mig bedre til mit job

For netværksmedlem Kim Lysén Eriksen giver det en unik mulighed at kunne stille spørgsmål til nye produkter eller rammeværktøjer til møderne i netværket .NET. Viden fra netværksmøderne bruger han til bedre at kunne rådgive kunderne i sit job hos PA Consulting.