Netværk: Offentlig digitalisering vest

Netværket Off dig vest fokuserer på at viderebringe de elementer, teknologiske og organisatoriske, der skaber succes i offentlig digitalisering.

  

Netværksfacilitator Michael Hald fortæller om dit udbytte som netværksmedlem i Offdig vest.  


Udbytte af netværket

Netværket er sammensat af garvede it-profiler, der arbejder med digitalisering, hvoraf den største del arbejder i kommunerne. Netværket beskæftiger sig med sammenhænge mellem processer og teknologi i den offentlige sektor. På møderne kigger netværket på konkrete digitaliseringsprojekter og evaluerer dem ud fra en helhedsbetragtning. I fællesskab vurderes om projekterne giver den tilsigtede forretningsmæssige værdi. Helt overordnet trækker netværket den råde tråd og samler erfaringer på tværs af den offentlige sektor og dens faglige områder. 
 
Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem facilitator Michael Hald og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag. 

Netværkets primære fokusområder er

 • Samarbejde mellem it-afdelingen og den offentlige organisation
 • Business Case og opfølgning på den forrige – hvad kom der ud af den?
 • Tværorganisatoriske processer og IT-understøttelse
 • Kompetenceudvikling
 • Digitaliseringsprojekter
 • Digital ledelse og digital modenhed
 • Konkretisering af strategier

Se tidligere programmer her

Mulighed for et prøvemøde 

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig.

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere. 


Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info:

Sted: Jylland
Antal møder årligt: 4
Tidspunkt: 9.30 - 15.00

Pris:  

 • Medlemskab af DANSK IT og netværket kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.
   
 • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.
   
 • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.
   
 • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 

 

Repræsenterede virksomheder i netværket: 
Favrskov Kommune, Frederikshavn Kommune, Hedensted Kommune, Herning Kommune, Horsens Kommune, KL, KMD, Miracle A/S, Nævnenes Hus, Vejle kommune, Aabenraa Kommune, Aarhus Kommune.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Indhold - Onsdag - d. 18-3-2020

OffDig 2020

Medlemsfordele

Artikel - Torsdag - d. 5-9-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.