Netværk: Offentlig Digitalisering øst

Netværket Offentlig Digitalisering øst fokuserer på at viderebringe de elementer, teknologiske og organisatoriske, der skaber succes i offentlig digitalisering.

Udbytte af netværket 

Alle møder bliver tilrettelagt af facilitator, Cecile Christensen, i et tæt samarbejde med netværkets medlemmer, som er med til at bestemme temaerne.

Temaerne tager afsæt i konkrete digitaliseringsprojekter og perspektiverer projekternes formål, gennemførelse og værdiskabelse både i forhold til deltagernes organisationer samt strategier og mål for den offentlige digitalisering generelt. 

Netværkets overordnede fokus er: 

 • Teknologivalg
 • Business cases 
 • Procesunderstøttelse 
 • Projektorganisering 
 • Brugerinddragelse 
 • Ledelsesinvolvering 
 • Slutbrugerkrav

Se tidligere programmer her

Mulighed for prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig.

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere. 

Digitalisering Øst er primært et forum, hvor jeg henter ny inspiration og sparring gennem mødet med andre it-professionelle. Det et forum, hvor nye trend præsenteres, og hvor vi gensidigt kan trykprøve vores egne nye ideer. Alt i alt et meget inspirerende forum, som giver mig ny energi i mit daglige arbejde.

Andy Wierød, Programchef v. KU-IT, Københavns Universitet

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Sted: Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidspunkt: 09.00-16.00 / 13.00-17.00 / 09.00-16.00 / 13.00-20.30

Pris: 

 • Medlemskab af DANSK IT og netværket kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.

 • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 

 

Repræsenterede virksomheder i netværket: 
ATP, KMD, Københavns Kommune, Københavns Kommune - Socialforvaltningen, Miljøstyrelsen, Miracle A/S, Region Sjælland, SKI - Statens og Kommunernes Indkøbsservice, Strand & Donslund A/S, Taxon, Udlændinge- og Integrationsministeriet.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Indhold - Onsdag - d. 18-3-2020

OffDig 2020

Cecile Christensen

Nyhed - Tirsdag - d. 16-5-2017

Henter inspiration til faglig netværk på stor Aarhus konference – 3 hurtige til Cecile Christensen

Automatisering, machine learning, innovation, co-creation, agil projektudvikling og service design er blot nogle af de mange emner, som netværket Offentlig Digitalisering Øst fik inspiration til at arbejde videre med efter konferencen Offentlig digitalisering 2017.