Netværk: Offentlig Digitalisering øst

Netværket Offentlig Digitalisering øst fokuserer på at viderebringe de elementer, teknologiske og organisatoriske, der skaber succes i offentlig digitalisering.

Udbytte af netværket 

Alle møder bliver tilrettelagt af facilitator i et tæt samarbejde med netværkets medlemmer, som er med til at bestemme temaerne.
Temaerne tager afsæt i konkrete digitaliseringsprojekter og perspektiverer projekternes formål, gennemførelse og værdiskabelse både i forhold til deltagernes organisationer samt strategier og mål for den offentlige digitalisering generelt. 

Netværkets overordnede fokus er

 • Teknologivalg
 • Business cases 
 • Procesunderstøttelse 
 • Projektorganisering 
 • Brugerinddragelse 
 • Ledelsesinvolvering 
 • Slutbrugerkrav

Digitalisering Øst er primært et forum, hvor jeg henter ny inspiration og sparring gennem mødet med andre it-professionelle. Det et forum, hvor nye trend præsenteres, og hvor vi gensidigt kan trykprøve vores egne nye ideer. Alt i alt et meget inspirerende forum, som giver mig ny energi i mit daglige arbejde.

Andy Wierød, Programchef v. KU-IT, Københavns Universitet

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Medbestemmelse

Praktisk info

Sted: Hovedstedsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidspunkt: Kl. 9-16 / 13-17 / 9-16 / 13-20.30
Medlemspris*: 7.650,00 kr.
*prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab. Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.

Repræsenterede virksomheder: 
ATP, Banedanmark IT, KMD, Københavns Kommune - Socialforvaltningen og Kultur- og fritidsforvaltning, Københavns Universitet, Miljøstyrelsen, Miracle A/S, Nets Denmark A/S, Peak Consulting Group ApS, Professionshøjskolen Metropol, Region Sjælland, SKI - Statens og Kommunernes Indkøbsservice, Socialstyrelsen, Strand & Donslund A/S, Udlændinge- Integrations- og Boligministeriet.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Udvalgte arrangementer

  Masterclass i Digital Transformation 

  Kursus - Torsdag - d. 30-8-2018

  Masterclass i Digital Transformation 

  Kurset afholdes i København den 30. august - 9. oktober 2018

  [Horsens] Cryptocurrency Technologies

  På-vej-hjem møde - Mandag - d. 3-9-2018

  [Horsens] Cryptocurrency Technologies

  In this seminar, you will get a comprehensive introduction to the revolutionary yet often misconceived technologies underlying digital currencies and next generation computing.

  Få fart på og succes i den nye og hurtige IT-virkelighed

  På-vej-hjem møde - Tirsdag - d. 11-9-2018

  Få fart på og succes i den nye og hurtige IT-virkelighed

  Hvis vi gør som vi plejer, får vi det, vi plejer. Men hvad nu, når verden ikke er som den plejer? Gå ikke glip af denne mulighed for at høre den både provokerende, u-hellige og inspirerede tre-enighed: Jacob, Martin og Ursula fortælle om, hvordan du får fart på i IT-afdelingen, værdi for pengene og IT-arkitektur, der gør underværker.

  Fast Track Development i Finanssektoren

  På-vej-hjem møde - Onsdag - d. 3-10-2018

  Fast Track Development i Finanssektoren

  Kom og hør hvordan Fast Track Development går fra den første co-creation session til lanceringsklar løsning på 12 uger, baseret på faste dogmer: Max 12 uger, ingen specifikation, max 500 timer og max fem deltagere. 

Ansøg om medlemskab af netværket

Cecile Christensen

Nyhed - Tirsdag - d. 16-5-2017

Henter inspiration til faglig netværk på stor Aarhus konference – 3 hurtige til Cecile Christensen

Automatisering, machine learning, innovation, co-creation, agil projektudvikling og service design er blot nogle af de mange emner, som netværket Offentlig Digitalisering Øst fik inspiration til at arbejde videre med efter konferencen Offentlig digitalisering 2017.