Netværk: Big Data og Analytics

Big data og Analytics er et nyt netværk, hvor du kan hente ny inspiration og sparre med professionelle, der arbejder med både tekniske og forretningsmæssige discipliner indenfor Big Data og Analytics.

Netværket er for dig

Netværket er for dig, der arbejder professionelt med big data og analytics og ønsker, på en effektiv måde, at udveksle erfaringer, få inspiration og lære nyt samt styrke dit professionelle netværk.

Vær med fra starten og få bonus møder

Netværket Big Data og Analytics vil i opstartsfasen være tæt knyttet til vores eksisterende Business Intelligence netværk. Derfor vil du fra netværkets opstart i oktober 2017 få tilgang til hele 6 møder, hvor af de 3 har et fokuseret big data perspektiv og de 3 andre har et bredere Business Intelligence perspektiv.  

Er du interesseret i at melde dig ind i netværket er du velkommen til at deltage på et prøvemøde inden du beslutter dig.

Den fremtidige mødeform besluttes i samarbejde med facilitator og netværksmedlemmerne.

Fagligt forankret facilitator

David M. Andersen er facilitator får både Big Data og Analytics samt Business Intelligence netværket. 

David M. Andersen har 20 års konsulenterfaring med rådgivning og projekt- og programledelse inden for big data, analytics, Business Intelligence og Data Warehousing. Erfaringen stammer fra større globale management konsulenthuse samt fra projekter i flere industriledende virksomheder i både Europa og Asien.

Læs mere om David M. Andersen

Big data er ikke længere hype, men en realitet i flere og flere virksomheder, derfor er det vigtigt at dele de første praktiske erfaringer med hinanden.

Facilitator - David M. Andersen

Mere om Big Data og Analytics

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Tidspunkt: 12.30 - 17.00
Hvert møde starter med en let frokost

Medlemspris*: 7.650,00 kr.
**prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab. Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.

Ansøg om medlemskab af netværket

Netværk Business Intelligence

Netværk - Fredag - d. 15/12/2017

Netværk: Business Intelligence & Data Warehousing

Styrk dit professionelle netværk indenfor business intelligence og Data Warehousing. Få inspiration og nye perspektiver på både de tekniske og forretningsmæssige discipliner.