BI, Big Data & Analytics

Få inspiration og nye perspektiver på både de tekniske og forretningsmæssige discipliner inden for big data i netværksgruppen.  

Netværksgruppen BI, Big Data & Analytics dækker bredt alle discipliner, der handler om at omsætte data til viden, indsigt, beslutningsgrundlag og læring. 

Det er således både de tekniske og forretningsmæssige discipliner, som netværksgruppen beskæftiger sig med. Samtidig fokuserer netværksgruppen på den hurtige udvikling på området. 

 I BI, Big Data & Analytics netværket hos DANSK IT mødes vi hver gang om et specialiseret emne indenfor området. Vi inviterer en spidskompetence på emnet ind til hvert møde så vi får optimalt overblik og sparring til de udfordringer vi sidder med til daglig.

Facilitator - David M. Andersen

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Deltag som prøvemedlem

Medlemmer i netværksgruppen

Program for næste møde

Kommende møder

Vigtig information

Disse kunne også være relevante for dig


David M Andersen

Nyhed - Onsdag - d. 26-6-2019

”Vi bliver bedt om 20 års erfaring inden for et felt, der ikke fandtes for fem år siden”

Medlemsportræt: David M. Andersen lever af at omsætte data til viden, indsigt, beslutningsgrundlag og læring. De kompetencer er efterspurgte i danske virksomheder og stiller store krav om at holde fingeren på pulsen, ikke bare inden for hans uddannelsesområde, computer science, men lige så meget inden for områder, som ikke er klassisk it.