Netværk: BI,Big Data & Analytics

Styrk dit professionelle netværk indenfor BI, Big Data & Analytics - Få inspiration og nye perspektiver på både de tekniske og forretningsmæssige discipliner.

Udbytte af netværket

BI, Big Data & Analytics dækker bredt alle discipliner der handler om at omsætte data til viden, indsigt, beslutningsgrundlag og læring. 

Som eksempel herpå har vi på det seneste arbejdet med emner som fx. Big data initiativer i praksis, en Machine learing og AI case, Test i Data Warehousing, GDPR samt Kryptering, maskering af personhenførbar information

Fremtidige mulige emner er GDPR - opfølgning på implementering, Cloud og hosting af BI og Big Data løsninger: Fordele og ulemper, erfaringer med de forskellige leverandører, Data modellering i NoSQL databaser, BI strategi og praktisk eksekvering, Overblik over konsulentmarkedet, Open data sources.mm

I netværket beskæftiger vi os både med de tekniske og forretningsmæssige discipliner og holder løbende øje med den hurtige udvikling på området. Det er netværkets medlemmer, der afgør, hvilke emner der behandles fra gang til gang.

Se de tidligere programmer her.

 I BI, Big Data & Analytics netværket hos DANSK IT mødes vi hver gang om et specialiseret emne indenfor området. Vi inviterer en spidskompetence på emnet ind til hvert møde så vi får optimalt overblik og sparring til de udfordringer vi sidder med til daglig.

Facilitator - David M. Andersen

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Tidspunkt: 12.30 - 17.00
Hvert møde starter med en let frokost

Medlemspris*: 7.650,00 kr.
*prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab. Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.

Repræsenterede virksomheder: 
PA Consulting Group AS, Danske Bank, CDK Global ApS, Hillerød Kommune, BInnovation ApS, Imus.dk ApS, Devoteam, Danske Bank, Danske Spil, SAS Institute A/S, DSB Kommerciel, SKAT Hovedcentret

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Udvalgte arrangementer