Netværk: BI, Big Data & Analytics

Styrk dit professionelle netværk indenfor BI, Big Data & Analytics - Få inspiration og nye perspektiver på både de tekniske og forretningsmæssige discipliner.

Udbytte af netværket

BI, Big Data & Analytics dækker bredt alle discipliner der handler om at omsætte data til viden, indsigt, beslutningsgrundlag og læring. 

Som eksempel herpå har vi på det seneste arbejdet med emner som fx. Big data initiativer i praksis, en Machine learing og AI case, Test i Data Warehousing, GDPR samt Kryptering, maskering af personhenførbar information

Fremtidige mulige emner er GDPR - opfølgning på implementering, Cloud og hosting af BI og Big Data løsninger: Fordele og ulemper, erfaringer med de forskellige leverandører, Data modellering i NoSQL databaser, BI strategi og praktisk eksekvering, Overblik over konsulentmarkedet, Open data sources.mm

I netværket beskæftiger vi os både med de tekniske og forretningsmæssige discipliner og holder løbende øje med den hurtige udvikling på området. Det er netværkets medlemmer, der afgør, hvilke emner der behandles fra gang til gang.

Se de tidligere programmer her.

 

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmøder og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig.

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere. 

 I BI, Big Data & Analytics netværket hos DANSK IT mødes vi hver gang om et specialiseret emne indenfor området. Vi inviterer en spidskompetence på emnet ind til hvert møde så vi får optimalt overblik og sparring til de udfordringer vi sidder med til daglig.

Facilitator - David M. Andersen

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Sted: DANSK IT, Bredgade 25A, 1260 København K
Antal møder årligt: 4
Tidspunkt: 12.30 - 17.00

Pris:

  • Medlemskab af DANSK IT og netværket kr.: 9.235,- ekskl. moms per år. 

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 

 

Repræsenterede virksomheder i netværket:
Advectas, BIInnovation ApS, CDK Global ApS, Danske Bank, Danske Spil, Devoteam Consulting A/S. DSB Kommerciel, Hillerød Kommune, Imus.dk ApS, PA Consulting Group A/S, SAS Institute A/S, SKAT Hovedcentret, Topdanmark Forsikring A/S.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Udvalgte arrangementer