Netværk: Persondata­beskyttelse i praksis

Netværket er for DPO’er og andre med ansvar for data. Hent sparring, inspiration og diskuter problemstillinger. Netværket tilbydes i samarbejde med tænkehandletanken DataEthics.eu. 

Birgitte Kofod Olsen er facilitator for netværket, her fortæller hun lidt om sig selv, DPO rollen og hvad der skal til for at imødekomme de krav persondataforordningen stiller.

Udbytte af netværket

Netværkets fokus på både juridiske aspekter og praktisk implementering. Som medlem af netværket er at du får et fortroligt forum, hvor du kan hente sparring, inspiration og diskutere problemstillinger relateret til arbejdet med persondatabeskyttelse. Et møde vil ofte byde på en ekstern gæstetaler, der har et oplæg om et emne, der efterfølges af diskussion, erfaringsudveksling og networking.

Facilitatoren Birgitte Kofod Olsen, der er jurist med mere end 25 års erfaring med persondatabeskyttelse,  sikrer det rette faglige fokus på netværksmøderne. Emnerne, netværket dykker ned i, besluttes sammen med netværksmedlemmerne. Eksempler på emner:

 • Databeskyttelse som grundrettighed
 • Hvordan skaber man overblik over datalandskabet?
 • Opfylder I behandlingskravene? 
 • Konsekvensanalyser og risikovurdering
 • Dokumentation af behandlingsaktiviteter
 • Praktiske redskaber i hverdagen
 • Forankring af projekt databeskyttelse i topledelsen
 • Oparbejde databeskyttelse som virksomhedskultur

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Sted:  Hovedstadsområdet
Tidspunkt: 12.00 - 17.00
Hvert møde starter med en let frokost

Medlemspris*: 7.650,00 kr.
*prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab. Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.

Repræsenterede virksomheder: 
CA, Carve Consulting, DANSK IT, Danske Arkitektvirksomheder, DA-SH.Net, Digital Identitet & Data Ethics Consulting, Digitaliseringsstyrelsen, DTU, Gitte Aaberg - Persondata og HR-Jura, H2, Habro, Hoej.dk A/S, ISOBRO, IT Relation, Københavns Universitet, Labora Legal, Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde, SamAqua, Schledermann Consult, Semaphor.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Udvalgte arrangementer

  Privacy and Data Protection Practitioner - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT - KBH

  Kursus - Mandag - d. 2-12-2019

  Privacy and Data Protection Practitioner - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT - KBH

  Har du allerede viden om persondatabeskyttelseslovgivningen, baseret på EU's General Data Protection Regulation (Privacy and Data Protection) og vil du nu gerne, gennem 5 dages omfangsrige øvelser, teori og praktiske eksempler, lærer mere om hvordan du kan implementere og tilpasse et Data Protection Management System (DPMS) og persondatabeskyttelse i praksis? - afholdes af DANSK IT's partner Promentek med mulighed for international certificering.

  Information Security Management Professional - ISO 27001/27002 med fokus på IT - KBH

  Kursus - Mandag - d. 9-12-2019

  Information Security Management Professional - ISO 27001/27002 med fokus på IT - KBH

  Har du allerede viden om ISO/IEC 27000 informationssikkerhed og vil du nu gerne, gennem 5 dages omfangsrige gruppeøvelser, teori og praktiske eksempler, lærer mere om hvordan du kan implementere og tilpasse et Information Security Management System (ISMS) i praksis? Kurset afholdes af DANSK IT's partner Promentek og giver mulighed for international certificering.

Ansøg om medlemskab af netværket

IT-sikkerhedsstandard_ISO27001_ Photo by Jose Fontano on Unsplash

Artikel - Onsdag - d. 28-2-2018

Har I styr på sikkerheden i jeres virksomhed?

I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og it-kriminalitet. Der er derfor et stærkt behov for at opgradere informationssikkerheden i Danmark, og det er noget enhver organisation bør forholde sig til.