Netværk: Persondata­beskyttelse i praksis

Netværket er for DPO’er og andre med ansvar for data. Hent sparring, inspiration og diskuter problemstillinger. Dreven jurist med 25 års erfaring med persondatabeskyttelse faciliterer møderne.

Netværket Persondatabeskyttelse er for DPO’er og andre med ansvar for data

Netværket er målrettet dig, har ansvaret for at din virksomhed lever op til persondataforordningen enten som rådgiver, data protection officer (DPO) eller lignende.

Du søger et fagligt forum, hvor du kan hente sparring, diskutere problemstillinger og få ny inspiration.

Netværket faciliteres en dreven jurist med mere end 25 år erfaring med persondatabeskyttelse

Birgitte Kofod Olsen er facilitator for netværket. Birgitte er jurist og har en Ph.D.-grad i persondatabeskyttelse.  Hun har arbejdet med privatlivs- og databeskyttelse i forhold til ny teknologi i mere end 20 år både teoretisk og i praksis, bl.a. som vicedirektør på Institut for menneskerettigheder, CSR chef i Tryg og som den første formand for Rådet for Digital Sikkerhed. Som partner i Carve Consulting, rådgiver Birgitte i dag virksomheder, myndigheder og organisationer om implementering af forordningen og  er medstifter af DataEthics (dataethics.eu). 

Herunder fortæller Birgitte  mere om sig selv, DPO rollen og persondataforordningen. 

 

For at se videoen i fuldskærm skal du trykke på Youtube ikonet og herefter sætte den på fuldskærm.

Læs mere om Birgitte her.


Mere om Persondatabeskyttelse i Praksis

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Tidspunkt: 12.00 - 17.00
Hvert møde starter med en let frokost

Medlemspris*: 7.650,00 kr.
**prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab. Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.

Repræsenterede virksomheder: 
CA, DANSK IT, Danske Arkitektvirksomheder, DA-SH.Net, Gitte Aaberg - Persondata og HR-Jura, H2, Habro, Hoej.dk A/S, ISOBRO, IT Afdelingen, Københavns Universitet, SamAqua, Schledermann Consult, Semaphor

Ansøg om medlemskab af netværket

Artikel - Fredag - d. 5/1/2018

Persondata­forordningen i praksis

På kurset bliver du introduceret til principperne bag persondatabeskyttelse og opnår indsigt i EU persondataforordningens krav til dataansvarlighed, databehandling og behandlingssikkerhed samt til håndtering af de datarettigheder, som borgere og forbrugere kan påberåbe sig som led i deres ret til at kontrollere egne data.