Netværk: Persondata­beskyttelse i praksis

Netværket er for DPO’er og andre med ansvar for data. Hent sparring, inspiration og diskuter problemstillinger. Netværket er et samarbejde med tænkehandletanken DataEthics.eu. 

Birgitte Kofod Olsen er en af facilitatorerne for netværket. Her fortæller hun lidt om sig selv, DPO-rollen, og hvad der skal til for at imødekomme de krav persondataforordningen stiller.

Udbytte af netværket

Netværkets fokus er på både juridiske aspekter og praktisk implementering. Som medlem af netværket får du et fortroligt forum, hvor du kan hente sparring, inspiration og diskutere problemstillinger relateret til arbejdet med persondatabeskyttelse. 

Et møde vil ofte byde på en ekstern gæstetaler, der har et oplæg om et emne, der efterfølges af diskussion, erfaringsudveksling og networking.

Netværket faciliteres på skift af Birgitte Kofod Olsen, Pernille Tranberg og Catrine Søndergaard Byrne - alle tre en del af ledelsen bag tænketanken Data Ethics. 

Emnerne, netværket dykker ned i, besluttes sammen med netværksmedlemmerne. Eksempler på emner:

 • Databeskyttelse som grundrettighed
 • Hvordan skaber man overblik over datalandskabet?
 • Opfylder I behandlingskravene? 
 • Konsekvensanalyser og risikovurdering
 • Dokumentation af behandlingsaktiviteter
 • Praktiske redskaber i hverdagen
 • Forankring af projekt databeskyttelse i topledelsen
 • Oparbejde databeskyttelse som virksomhedskultur

Se tidligere programmer her.

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig. 

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere.


Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglige facilitatorer

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Sted:  Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidspunkt: 12.00 - 17.00

Pris:

 • Medlemskab af DANSK IT og netværket Persondatabeskyttelse i praksis kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.

 • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket Persondatabeskyttelse i praksis  kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket Persondatabeskyttelse i praksis til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder: 
CA, Carve Consulting, DANSK IT, Danske Arkitektvirksomheder, Digital Identitet & Data Ethics Consulting, Digitaliseringsstyrelsen, DTU, H2, Habro, Hoej.dk A/S, ISOBRO, Københavns Universitet, Labora Legal, Norddjurs Kommune, Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde, SamAqua, Schledermann Consult, Styrelsen for IT og Læring


Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Indhold - Torsdag - d. 10-10-2019

European Data Ethics Forum 2019

IT-sikkerhedsstandard_ISO27001_ Photo by Jose Fontano on Unsplash

Artikel - Onsdag - d. 28-2-2018

Har I styr på sikkerheden i jeres virksomhed?

I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og it-kriminalitet. Der er derfor et stærkt behov for at opgradere informationssikkerheden i Danmark, og det er noget enhver organisation bør forholde sig til.