Informations­sikkerhed vest

Bliv en del af en ny netværksgruppe målrettet profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.

Dit udbytte som medlem af netværksgruppen 

Informationssikkerhed er i dag en kompleks størrelse, og vedrører hele organisationen/virksomheden.  

Netværksgruppen Informationssikkerhed vest arbejder med konkrete problemstillinger, praktiske løsninger og erfaringer med eksempelvis overordnede udviklingstendenser og nye myndighedskrav.

 • Netværksgruppens overordnede fokus er på:
  At få belyst aktuelle udviklingstendenser og udfordringer på teknologifronten - og forstå hvilke sikkerhedsudfordringer kombinationen af de nye teknologier kommer til at give
 • At få inspiration til at bidrage aktivt med løsningsorienteret sikkerhedsviden i din egen organisation
 • At udveksle erfaringer og blive inspireret til at bidrage til at skabe sikre og succesfulde aktiviteter med informationsteknologi 

Emnerne, som netværksgruppen vil beskæftige sig med, er bl.a

 • ”Teknisk” snak
 • Compliance
 • Governance
 • Persondataforordningen 
 • Politisk indflydelse på mit arbejde
 • Medlemmernes største udfordringer pt 


Til netværksmøderne vil der altid være planlagt tid til masser af networking blandt mødedeltagerne. Derudover vil der være faglige oplæg fra enten netværksmedlemmerne selv eller eksterne oplægsholdere. 

Vær med fra starten

Forud for opstarten af netværksgruppen vil vi afholde en række åbne, gratis netværksmøder i Jylland, hvor vi sætter fokus på et relevant emne, men hvor også ambitionerne for netværket vil blive drøftet. 

Det er ganske uforpligtende at deltage i opstartsmøderne, og du er velkommen, om du er medlem af DANSK IT eller ej. Vi bruger møderne til at blive klogere på vores ambition med netværksgruppen og hinanden. 

Lyder netværksgruppen derfor interessant for dig, vil deltagelse d. 7. november være en fordel, da vi her fastsætter fokus og målsætningen for netværksgruppen.

Vi starter netværksgruppen op, når vi har minimum 10 medlemmer. Dette for at sikre fuldt udbytte fra dag et af. Vi planlægger, at netværket skal køre fra årsskiftet af. 

Har du ikke mulighed for at deltage d. 7. november, men gerne vil holdes orienteret om netværksgruppen, skriv til netvaerk@dit.dkSå sørger vi for at holde dig opdateret.  


En af de store styrker ved Netværk for Informationssikkerhed er, at alle medlemmerne arbejder med informationssikkerhed i praksis, men at vi samtidig har mange forskellige fagligheder. Selv rådgiver jeg om informationssikkerhed i et juridisk perspektiv fx compliance med regulatoriske krav til informationssikkerhed og håndtering af informationssikkerhed i outsourcing-kontrakter og teknologianskaffelser. De andre medlemmer arbejder bl.a. med informationssikkerhed i et teknisk, organisatorisk og kommunikationsfagligt perspektiv. I Netværket er der en stor åbenhed og fortrolighed, og jeg får derved indsigt i de aktuelle strømninger inden for informationssikkerhed og de andre medlemmers faglige perspektiver. Det er super spændende, og så gør det mig i stand til at yde en mere holistisk rådgivning til mine klienter.

Medlem af netværket Informationssikkerhed; Emil Bisgaard, Erhvervsjuridisk rådgiver, cand.merc.jur., Manager v. Kammeradvokaten

Program for opstartsmøde d. 7. november

Netværksgruppen henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Sted: Jylland
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00 

Pris: 

 • Medlemskab af DANSK IT og netværksgruppen Informationssikkerhed vest kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.

 • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværksgruppen Informationssikkerhed vest  kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværksgruppen Informationssikkerhed vest til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af en netværksgruppe indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT.
Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Disse kunne også være relevant for dig

Hør mere om netværksgruppen Informationssikkerhed vest

netværksmøde-informationssikkerhed

Meet & Inspire - Torsdag - d. 7-11-2019

Andet opstartsmøde for netværksgruppen Informationssikkerhed vest [Kolding]

Deltag i andet gratis opstartsmøde for netværksgruppen Informationssikkerhed vest og vær med til at sætte rammerne for netværksgruppen.
Medlemsfordele

Artikel - Onsdag - d. 9-10-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.