Informations­sikkerhed øst I

Netværksgruppen er for profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.

Netværksgruppen Informationssikkerhed øst I arbejder med konkrete problemstillinger, praktiske løsninger og erfaringer med eks. overordnede udviklingstendenser og nye myndighedskrav.

Netværksgruppen er lukket for nye medlemmer, men du er meget velkommen som medlem af netværksgruppen Informationssikkerhed øst II.

En af de store styrker ved netværksgruppen for Informationssikkerhed er, at alle medlemmerne arbejder med informationssikkerhed i praksis. Men at vi samtidig har mange forskellige fagligheder. Selv rådgiver jeg om informationssikkerhed i et juridisk perspektiv fx compliance med regulatoriske krav til informationssikkerhed og håndtering af informationssikkerhed i outsourcing-kontrakter og teknologianskaffelser. De andre medlemmer arbejder bl.a. med informationssikkerhed i et teknisk, organisatorisk og kommunikationsfagligt perspektiv. I netværksgruppen er der en stor åbenhed og fortrolighed, og jeg får derved indsigt i de aktuelle strømninger inden for informationssikkerhed og de andre medlemmers faglige perspektiver. Det er super spændende, og så gør det mig i stand til at yde en mere holistisk rådgivning til mine klienter.

Emil Bisgaard, Erhvervsjuridisk rådgiver, cand.merc.jur., Manager v. Kammeradvokaten

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Medlemmer i netværksgruppen

Program for næste møde

Kommende møder

Vigtig information


Frederik Kragh Christensen

Nyhed - Mandag - d. 10-8-2020

Sikkerhedskonsulenten: Zero Trust Security er kommet for at blive

Medlemsportræt: Frederik Kragh Christensen er facilitator for Dansk IT’s nye netværksgruppe Informationssikkerhed øst. Han har arbejdet dedikeret med cyber- og informationssikkerhed i flere år og er desuden en rigtig esport entusiast. Her svarer han på 7 centrale spørgsmål omkring it-sikkerhed.
IT-faglige konferencer - Nyeste viden, erfaringer og networking.

Artikel - Onsdag - d. 7-10-2020

Konferencer

Faglighed frem for alt, ny viden og et styrket netværk - der er mange gode grunde for dig som it-professionel at deltage på Dansk IT's konferencer.
Meet & Inspire - Gratis medlemsarrangementer

Artikel - Tirsdag - d. 29-9-2020

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet. De kan også live-streames og tilgås som webinarer efterfølgende.