Netværk IT Jura

Netværket er for profiler, der arbejder professionelt med it-juridiske forhold og kan bidrage med erfaringer. Fokus er på de juridiske aspekter af it og it-anvendelse i bred forstand.

Udbytte af netværket 

Netværket giver dig mulighed for sparring med erfarne kolleger i et fortroligt forum, herunder om forståelse af regler og afgørelser men ikke mindst om, hvordan virkelighedens udfordringer håndteres. Du vil blive opdateret med viden om de it-juridiske områder, som du måske ikke går og tumler med hver dag.

Netværkets overordnede fokus 

  • Behandling af aktuelle emner, pt. it-sikkerhed og den nye udbudslov, og klassiske emner, som outsourcing og contract management
  • Faste indslag i netværksmøderne er: ”bordet rundt”, hvor vi drøfter de eventuelle aktuelle juridiske udfordringer, som medlemmerne har, nyhedsopdatering, hvor vi hører om og drøfter den seneste lovgivning og afgørelser samt fokuserede oplæg, hvor medlemmerne eller eksterne holder oplæg om et konkret emne
  • Netværket opererer med fortrolighed, når medlemmerne holder oplæg

Se programmer fra netværkets tidligere møder her

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig Facilitator

Praktisk info

Sted: Hovedstadsområdet 
Årlige møder: 4
Tidsrum: 10.00 - 14.00
Pris*: 7650,- 
*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Ansøg om medlemskab af netværket

Henrik Mansfeldt Witt

Nyhed - Tirsdag - d. 19-12-2017

Henrik Mansfeldt Witt ny facilitator for netværket IT Jura

Henrik Mansfeldt Witt overtager facilitatorstafetten fra Kim G. Hansen, som har faciliteret netværket It jura i en række år.