Forretnings­udvikling & IT

Netværksgruppen beskæftiger sig med forretningsudvikling og it-strategier drevet af ny it.

Dit udbytte som medlem af netværksgruppen 

Seks gange om året vil din forståelse af forretningsudvikling blive udfordret, som indlægsholderne præsenterer cases, innovative løsninger og praktiske erfaringer med anvendelse af ny it og ændring af organisationernes forretningsprocesser. Der er løbende præsentation af nyeste forskning i teknologi, de langsigtede it-trends, strategi og processer.

Du vil blive mødt af en netværksgruppe med stor spørge- og diskussionslyst, og der er på møderne ofte en tæt dialog mellem medlemmer og oplægsholder. Medlemmerne bidrager med erfaringer fra egne organisationer og projekter, de har været involveret i. Samtidigt vil du på møderne og under den efterfølgende middag opbygge et stærk netværk af ledere, forretningsudviklere og personer med stor viden om mange forskellige teknologier og de processer, der forholder sig til IT-strategier.

Møderne holdes som eftermiddags- og aftenmøder på et konferencested med efterfølgende middag. En gang om året bestræber vi os på at komme på virksomhedsbesøg og se en case fra indersiden af en virksomhed. Til jul har vi et særligt arrangement, hvor vi runder året af med at give medlemmerne god tid til at diskutere årets emner på kryds og tværs. 

Se de tidligere programmer her.

Netværksgruppens overordnede fokus er: 

  • Forretningsudvikling, anvendelse af nye teknologier, it-strategier, ændringer af organisationer og forretningsprocesser på baggrund af implementering af ny it 
  • Tidsaktuelle temaer med et højt fagligt indhold
  • At møderne afvikles i spændingsfeltet mellem flere synsvinkler, der normalt er repræsenteret af forskellige indlægsholdere 
  • At netværksgruppen danner rammen om et professionelt netværk, hvor vi inspirerer hinanden til innovative løsninger på forretningsmæssige udfordringer

 

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværksgruppen men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig. 

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværksgruppen inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere.

Program for næste møde

Kommende møder

Netværksgruppen henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Sted: Hovedstadsområdet 
Antal møder årligt: 6
Tidspunkt: 16.30 - 20.30

Pris: 

  • Medlemskab af DANSK IT og netværksgruppen Forretningsudvikling og IT kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværksgruppen Forretningsudvikling og IT kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværksgruppen Forretningsudvikling og IT til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af en netværksgruppe indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT.

 

Repræsenterede virksomheder:
Atea A/S, BEC, Brdr. Hartmann A/S, Capgemini Sogeti Danmark A/S, Carl Møller, Gavdi A/S, IT RELATION, LB Forsikring G/S, OptimumIT, Socialstyrelsen, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.


Dette kunne også være relevant for dig

Ansøg om medlemskab af netværksgruppen

Medlemsfordele

Artikel - Onsdag - d. 9-10-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.