Netværk: IT Service Management

Netværket IT Service Management afdækker, hvordan it-processer kan understøtte forretningens behov på den mest effektive måde.

Udbytte af netværket 

Som medlem af ITSM får du mulighed for at blive holdt ajour med udviklingen inden for drift- og serviceprocesser.  
 
Netværket IT Service Management arbejder med at afdække, hvordan praksis er rundt om i virksomheder og organisationer. Det betyder, at det er cases, og hvordan it-serviceprocesser bruges i det daglige arbejde, der er omdrejningspunktet for oplæg og erfaringsudveksling i netværket. 

Forbedringer i drifts- og supportorganisationer diskuteres og vurderes og udbyttet af dette kan inspirere eller direkte hjembringes til egen organisation. 
 
Emnerne til netværksmøderne kan eksempelvis være IT service management-problematikker som f.eks. IT processernes modenhedniveau, Service Lifecycle Management, ITIL processer, Service Delivery, Kortlægnings og forbedring af processer, Implementering af Service Management herunder roller og ansvar i styringen og KPI´er og målinger. 

Netværksmøderne består af eksterne og interne oplæg, faglige diskussioner, hvorfor der bliver lagt vægt på, at medlemmerne er aktive og investerer i møderne. 
 
Temaerne for netværksmøderne fastsættes mellem facilitator Caspar Miller og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag. 
 
Temaer, netværket tidligere har beskæftiget sig med, er implementering af ServiceNow, Continual Service Improvement og Service Integration and Multisourcing. 
 
Se de tidligere programmer her

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: Kl. 13.00 - 17.00

Medlemspris: 7.650,- 
*Prisen er ex. moms og dækker et årsmedlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT. 

Repræsenterede virksomheder: 
Aksia IVS, Atlas Copco Business Services Finance, ATP, Bankdata, CSC Airline Solutions Denmark A/S, Dansk Flygtningehjælp, DSV A/S, Københavns Universitet, NNIT A/S, Nordea Liv & Pension, PA Consulting Group, Rigspolitiet - Koncern IT, TDC A/S, Vejdirektoratet

Læs DANSK IT's persondatapolitik.


Udvalgte arrangementer