Netværk: IT Operation

Netværket har en bred tilgang til IT Operation, og der sættes fokus på den aktuelle udvikling og medlemmernes udfordringer.

Udbytte af netværket 

Som netværksmedlem får du først og fremmest opbygget et fagligt stærkt netværk. Du møder kollegaer fra andre virksomheder, som sidder med mange af de udfordringer, du selv arbejder med. 

Du vil opleve at få sparring samt inspiration fra andre organisationer. Og jo mere du selv bidrager, des større udbytte vil du få. 

Til netværksmøderne bliver rundet-om-bordet højt prioriteres, så vi holdes ajour med, hvor vi hinanden er arbejdsmæssigt og bruger vores tid på. 

Du inddrages aktivt i planlægningen af møderne og kan dermed få de emner på agendaen, som du optages af. 

Vi tilstræber at holde netværksmøderne ude hos netværksdeltagerne selv. På den måde for vi et unikt indsigt i hinandens forretningener og organisationer. 

Netværkets overordnede fokusområder er

  • Effektivisering af drift
  • Stabil drift i en verden, der bliver mere og mere agil  
  • Evaluering af nye metoder og leverancemodeller 
  • Bruger- og kundetilfredshed 
  • Sikrer at driften tilstadighed understøtter din forretning

 Se tidligere programmer her.

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig.

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere.

Igennem de sidste 10 år og forskellige lederstillinger, har jeg haft stort udbytte af at kunne spare med ligestillede, i et salgsfrit, uforpligtende og fortroligt rum. Vi aftaler agendaen ud fra hvad vi står med af udfordringer, eller en succes som vi vil dele med andre. Da vi selv faciliterer møderne, har vi altid mange spændende og inspirerende virksomhedspræsentationer. Et netværk som jeg prioriterer højt og kan anbefale andre.

Thomas Olsen, Sektionsleder, IT Service, HOFOR

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Sted: Hovedstadsområdet 
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Pris:

  • Medlemskab af DANSK IT og netværket IT Operation kr.: 9.235,- ekskl. moms per år. 

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket IT Operation kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket IT Operation til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 

Repræsenterede virksomheder: 
ATP, COWI A/S, DBC A/S. Hitachi Vantara, HOFOR A/S, IT-Forsyningen, KMD, Kombit A/S, Københavns Universitet, Marel, NNIT A/S, PFA, Schultz A/S, SDEX ApS, SKAT Hovedcentret, SKI A/S

Læs DANSK IT's persondatapolitik.


Governance

Artikel - Tirsdag - d. 13-11-2018

Governance

Her kan du se vores kursusudbud inden for it-governance.
Medlemsfordele

Artikel - Torsdag - d. 5-9-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.