Netværk:.NET

Netværket .NET behandler alle aspekter af .NET-baseret softwareudvikling - fra udviklingsværktøjer til nye teknologier.

Udbytte af netværket

Netværket .NET er et stærkt fagligt forum, der giver deltagerne mulighed for at få ny viden og sparring samt erfaringsudveksle med ligesindede. 

Netværket er med til at bidrage til udviklingen af dine faglige kompetencer, sikre nye indsigter og giver dig sparring på dine faglige udfordringer i et fortroligt forum. 

Netværksemnerne er en blanding af nye teknologier og værktøjer samt konkrete problemstillinger og cases. Netværket dækker endvidere alle typer af .NET-udvikling uanset, om det måtte være web-, windows- eller mobiludvikling. Emnerne kan eksempelvis være udviklingsværktøjer, nye teknologier, serverprodukter med relevans for .NET, softwareudviklingsmetoder og best practices, softwarearkitektur. 

Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværket ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne.  

Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem Henrik Lykke Nielsen og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag.  

Emner, netværket har beskæftiget sig med, er Continous Integration/Deployment i et Azuremiljø samt om hvordan test af webapplikationer kan automatiseres - Docker, tidsregistrering og dokument/differencerapporter - React & Redux.

Se de tidligere programmer her.

Deltag i et netværksmøde - gratis

Er du nysgerrig på netværket men usikker på, om det er det rette forum for dig? Du har mulighed for at deltage i et gratis netværksmøde i løbet af 2018, hvor du kan opleve, hvordan møderne forløber og hilse på facilitator og netværksmedlemmerne. 

Netværksmøderne ligger

Tilmeld dig et møde via overstående link eller skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk.


Jeg deltager i netværksmøder for at holde mig opdateret, for at finde ud af hvad sker der og få muligheden for at stille meget konkrete spørgsmål og få meget konkrete svar på, hvad er nemt, og hvad er svært. Det er selvfølgelig også interessant at møde andre mennesker, men den primære grund er, at jeg får samlet og brugt viden, som jeg bruger til at blive bedre til mit arbejde og blive en bedre konsulent.

Netværksmedlem Kim Lysén Eriksen, IT Management Consultant ved PA Consulting Group AS

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Afholdelsessted: DANSK IT, Bredgade 25A, 1260 København K
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Pris:

  • Medlemskab af DANSK IT og netværket .NET kr.: 9.235,- ekskl. moms per år. 

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket .NET kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket .NET til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 


Repræsenterede virksomheder: 
Assure Wealth, Captator ApS, Dansk Lægemiddel Information A/S, Jyske Bank A/S, NNIT A/S, RM Group, Unik System Design A/S.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Ansøg om medlemskab af netværket

DANSK IT Flyer .NET

Hent netværksflyeren om .NET.


Netværk DotNet

Meet & Inspire - Torsdag - d. 13-12-2018

Serverless - og dog. Åbent netværksmøde i .NET

Åbent netværksmøde: Deltag gratis i årets sidste netværksmøde i .NET og se, om det er det rette forum for dig.